MUTLU YILLAR ALMANCAX…

Başlatan ATAAN, Aralık 29, 2008, 04:06:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Tüm Almancax Sakinlerinin Mutluluk Bankasındaki 2009 no’lu hesabına, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle..
MUTLU YILLAR…

sonsuzyolcu0604

utanan:) tesekurler sizede mutlu yillar.  angry:) daha ben seninin ilk basinda mutsuzluk rolune burundum.nasil mutlu olacaksam.. ???

kirsehir7

BENDENDE TÜM ALMANCAX SAKINLERINE MUTLU YILLARRRR

yuppi:) yuppi:) alkis:) clap:) dance:) halayy:) halayy:) hiihi:) hiihi:)

NİLSENAM

yuppi:)  teşekkürler.tüm almancax üyelerine mutlu yıllar. yuppi:)

zeytin

ALMANCAXLILAR

EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN

yuppi:) alkis:) clap:) dance:)

MUTLU YILLAR HERKESE

...mystery...

tüm almancax'a mutlu yıllar diliyorum hep beraber güzel bir yıl daha geçirmemiz dileğiyle.... :)

(umarım görünüyordur.... utanan:) )

yeliz55

f_tuba26

en kötü günümüz böle olsun nice yillara almancax,iyi ve kötü günde beraber üzülüp beraber gülmek dileklerimle...

demir

Tüm Almancax Ailesine Mutlu Yıllar

yeliz55

Evet dostlar acısıyla,tatlısıyla,kederiyle,sevinciyle bir seneyi daha geride bırakıyoruz.Gelecek olan 2009 senesinin başta tüm İslam alemine huzur,barış,sevgi ve saygı getirmesini dilerim.Savaşlar bitsin,çocuklar ölmesin,ağlamasın,tüm dünyada barış olsun. Rabbim cümlemizin dileklerini 2009 senesinde gerçekleştirmesini hayırlısıyla nasip etsin.Başta sağlık,huzur,mutluluk,sevgi ve saygı dolu bir yıl hepimizin olsun.... Hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız. NİCE MUTLU VE HAYIRLI SENELERE...............HEP BİRLİKTE İNşALLAH.....

...mystery...

NİLSENAM

yuppi:) dance:)  MUTLU YILLAR ALMANCAX.HEP BEREBER NİCE MUTLU YILLARA. yuppi:) dance:)

dielosch

Mutlu Yıllar herkese  :-*

O güzelll günlerin geçtiği en güzel yılım da bitti umarım bu yıl içinde aynı şeyi söylerimmm hepp Gizem'le olmak Ailemle olmak arkadaşlarımla olmak ve hatta hep Bill'i sevmek onu hissetmek... daha ne isterim kii  :)

SEVGI-40

MUTLU YILLAR HERKESE NIYE MUTLU YILLARA

evt isde cok aciyla az da olsa mutlulukla bi yilin daha sonuna geldim bakalim 2009 bana neleri kaybettirecek neler getirecek :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 01, 2009, 12:41:30 ÖÖ
Mutlu Yıllar herkese  :-*

O güzelll günlerin geçtiği en güzel yılım da bitti umarım bu yıl içinde aynı şeyi söylerimmm hepp Gizem'le olmak Ailemle olmak arkadaşlarımla olmak ve hatta hep Bill'i sevmek onu hissetmek... daha ne isterim kii  :)

utanan:) utanan:)

teşekkür ediyorum dilaracım beni hep yazardın ama bu daha güzel geldi bana çünkü ilk defa benden Bill'den önce bahsettin diğer bu tip yazılarında önce Bill sonra benden bahsederdin bu tam tersi oldu ilk defa... :) (ama yanlış anlama kıskandığımdan veya kötü düşündüğümden değil sadece bugün dikkatimi çekti... :-* :-* )

Seni seviyorum arkadaşım.... :-* :-*