25 TRİLYON SİZE ÇIKSA NE YAPARDINIZ?

Başlatan NİLSENAM, Ocak 02, 2009, 05:46:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

DÜşÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ BÖYLE BİR PARAYI RÜYAMDA BİLE GÖRMEK ÇOK ZOR.AMA
YİNEDE BANA ÇIKSAYDI:
HERşEYDEN ÖNCE SAĞLIK ÜZERİNDE HARCARDIM.
ÖNCELİKLE YAşLI ANNE VE BABALARIMIZ İÇİN BİR HUZUREVİ AÇARDIM.ONLARIN ARADIĞI HUZURU ONLARA VEREBİLMEK İÇİN.
SONRA BÖBREK HASTALARIMIZ İÇİN DİYALİZ MERKEZİ AÇARDIM.SOKAKLARDA BİRÇOK İNSANIMIZ SABAHLAMAKTA ONLARA SIĞINABİLECEK BİR ORTAM SAĞLARDIM.AİLEME VE KARDEşLERİME GÜZEL BİR GELECEK HAZIRLARDIM.

...mystery...

hiçbişey yapmazdım.... :) emek olmadan kazanılan paradan hayır gelmez... utanan:)

...mystery...

ama çıksada fena olmazdı yani... ;D en azından bana çıktı diye övünürdüm... :haha: :haha:

f_tuba26

erde osans bizde biz ancak lotoda 3 sayiyi tutturduk :haha: funny:)

zeytin

çok uzun süre düşünürdüm sonçta çalışmadan kazandığım para ve alnımın terile kazanmadığım için uzun süre düşünürdüm ama en  azından okumak isteen öğrencilere yatırım yapardım yada çaresi oln hastalar için harcama yapardım

ATAAN

25 Trilyon Isimi Görmeye Yetmiyor, Mecbur Seneye Daha Büyük Ikramiyeyi Beklemek Durumundayim
:haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 03, 2009, 02:09:17 ÖS
25 Trilyon Isimi Görmeye Yetmiyor, Mecbur Seneye Daha Büyük Ikramiyeyi Beklemek Durumundayim
iyi oda güzel  yaril:) funny:)

mub@rek

Cok zor ihtimal ben hic sans oyunu oynamadim/oynamam..

f_tuba26

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 03, 2009, 02:30:37 ÖS
Cok zor ihtimal ben hic sans oyunu oynamadim/oynamam..
bende sans oyunlari nedir bilmezdim birkere peder gösterdi alistik iste  ;D

mub@rek

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 03, 2009, 02:09:17 ÖS
seneye ne kadar olurki 30 yetermi acaba... :haha: :haha:

...mystery...