Burç Hesabı Karıştı..!!

Başlatan ...mystery..., Ocak 03, 2009, 06:54:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

:haha: ATAAN bey konuma güvenlik tuttuğunuz için teşekkürler.... :haha: sizin konuyuda ben korucam söz... ;D ;D (tabi ben bu konuşmaya çok geç kalmadım ve olay değişmediyse... ;D )

...mystery...

fayhan

tııs tıısss tııssss biri beni mi çağırdı? ki uyandırdı tıss bakiim tıss beni kış uykusundan tısssssssss...... angry:) angry:) angry:)

gece

Yilanim demeyin sak diye bayilirim simdi  ;D ;D

ATAAN

...mystery...

Alıntı yapılan: fayhan - Ocak 10, 2009, 12:08:42 ÖÖ

tııs tıısss tııssss biri beni mi çağırdı? ki uyandırdı tıss bakiim tıss beni kış uykusundan tısssssssss...... angry:) angry:) angry:)
:haha: :haha: ben uyandırdım sanırım ;D siz "zik zak" yapabiliyormusunuz ona göre kaçıcamda... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 10, 2009, 02:14:44 ÖS
Yilandanda Burc Olursa  ;D
aslandan oluyorda yılandan neden olmasın.... ;D ;D

...mystery...

fayhan

evet mystery sen uyandırdın tıss...

şaka bi yana kabul etmiyom ben burcu banana ben yay olarak devam edicem.. hem ne menem bişey özellikler bile bilinmiyooo... banane tıss..

ATAAN

Bizim Minik Varya O Keci Burcundanmis, Öle Diyoo

fayhan

gülme komşuna gelir başına dicem ama olan olmuş uymuyoda bu duruma.. offoff:) offoff:)

tickoff:) tickoff:)

gece

Alıntı yapılan: fayhan - Ocak 10, 2009, 11:20:05 ÖS

gülme komşuna gelir başına dicem ama olan olmuş uymuyoda bu duruma.. offoff:) offoff:)

tickoff:) tickoff:)

Kizmayin ya benimde burcum degismis ben ona degilde sizin hala yilan sesi cikarmaniza güldüm pardon ;D

fayhan

yok kızmak deil de alıngan ve yaşlı bir yılanmışım hala sindiremedim :cryla:  :cryla: :cryla: