Arabesk Kösesi, Dertsiz Olmayan Giremez...

Başlatan ATAAN, Ocak 13, 2009, 10:20:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 23, 2009, 09:31:18 ÖS
Ben zaten hazirim aglamaya valla beraber kafa kafaya verir zirlazir canim  :-[ :cryla:
noluyo ya benden sizemi gecit aglamak   tickoff:) tickoff:) tickoff:)

...mystery...

ben böyle biri değildim şimdi herşeye kalbim çok çabuk kırılıyo herşeyden çok çabuk etkilenip ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ve bu beni gerçekten çok daha fazla yoruyo... :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 23, 2009, 09:32:18 ÖS
ben böyle biri değildim şimdi herşeye kalbim çok çabuk kırılıyo herşeyden çok çabuk etkilenip ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ve bu beni gerçekten çok daha fazla yoruyo... :'(
benimle konusa konusa bana benzedin desene  :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 23, 2009, 09:32:12 ÖS
noluyo ya benden sizemi gecit aglamak   tickoff:) tickoff:) tickoff:)
bilmiyorum ama kendimi tutamıyorum(sadece içimden gözyaşı bile yok şu an sadece kötüyüm :'( )

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 23, 2009, 09:32:56 ÖS
benimle konusa konusa bana benzedin desene  :cryla: :cryla: :cryla:
yok yaa sevgicim senden değil üzülme sen :'( :'( :'(

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 23, 2009, 09:32:18 ÖS

Ahhh canim ya ben sana ne diyeyim bilmem ki al bendende okadar ama ben zirlarim cabuk da zirlarim halim kalmaz artik aglamaktan  :-[

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ocak 23, 2009, 09:33:55 ÖS
Ahhh canim ya ben sana ne diyeyim bilmem ki al bendende okadar ama ben zirlarim cabuk da zirlarim halim kalmaz artik aglamaktan  :-[
bakin sevgi bugun ilk defa kendini bukadar iiyi hissediyo eski haline döndürmeyin kizi diyom size  tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

kesin zirlamayi cabuk  :zopa: :zopa:

SEVGI-40

...mystery...

ben öyle değilim işte ve sıkıntımın nedenini söyledim o film şiddetle tavsiye ediyorum ağlamak isteyenlere(tabi ağlayabilenlere benim gibi olmanızı istemem... :-\ ) cidden aşkı ve gerilimi bir arada süper işlemişler düşünsenize bi vampir bi insana o insanda vampire aşık oluyo nasıl bi imkansızlık üstelik bu vampirler insanlara zarar vermek istemiyo hayvan kanıyla besleniyolar çocuk kendini zor tutuyo ama aşkı yüzünden birçok fedakarlık yapıyo... :'( ayrıca kız ölmek üzereyken kanını emiyo ve kurtulmasını sağlıyo kendinin tutamayacağını düşünerek başlıyo ama anılarıyla kızı kurtarıyo... :'( işte böyle bi aşk... :'( vee sadece bu kısmını düşünmem bile ki bu hiçbişey değil diğer şeyler yanında ağlamak istememi sağlıyo... :'( :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 23, 2009, 09:35:32 ÖS
bakin sevgi bugun ilk defa kendini bukadar iiyi hissediyo eski haline döndürmeyin kizi diyom size  tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

kesin zirlamayi cabuk  :zopa: :zopa:
:-[ :-[ :-[ :-[

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 23, 2009, 09:38:26 ÖS
ben öyle değilim işte ve sıkıntımın nedenini söyledim o film şiddetle tavsiye ediyorum ağlamak isteyenlere(tabi ağlayabilenlere benim gibi olmanızı istemem... :-\ ) cidden aşkı ve gerilimi bir arada süper işlemişler düşünsenize bi vampir bi insana o insanda vampire aşık oluyo nasıl bi imkansızlık üstelik bu vampirler insanlara zarar vermek istemiyo hayvan kanıyla besleniyolar çocuk kendini zor tutuyo ama aşkı yüzünden birçok fedakarlık yapıyo... :'( ayrıca kız ölmek üzereyken kanını emiyo ve kurtulmasını sağlıyo kendinin tutamayacağını düşünerek başlıyo ama anılarıyla kızı kurtarıyo... :'( işte böyle bi aşk... :'( vee sadece bu kısmını düşünmem bile ki bu hiçbişey değil diğer şeyler yanında ağlamak istememi sağlıyo... :'( :'(
gizemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

...mystery...

yaaaaaaaaaaaaaaaa ama benim canım ağlamak istiyo çok uzun süredir ilk defa lütfen... :'( :cryla: :cryla: :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 23, 2009, 09:38:50 ÖS
:-[ :-[ :-[ :-[
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baska zmn da güldürmeye calisirsiniz beni bugunde siz aliyosunuz iyi banane bende agliyom isde  :cryla: :cryla: :cryla:

...mystery...

amed58