12.01.2009 ankarada sınava girdim.sorusu olan?

Başlatan alibaba, Ocak 14, 2009, 10:28:23 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alibaba

evet arkadaşlar pazartesi sınava girdim ögrenmek istediginiz herşeyi sorabilirsiniz .

mub@rek

Klasik olucak ama; Nasildi? Ortam nasil? Davranislar? Sorular? Nerde zorlandiniz?

alibaba

aslında yersiz bir stress ve heyecan yapıyoruz.sorular gerçektende çok kolay tabiki biraz almanca bilgisi olan için.ortam çok iyi hocalar gerçektende yardımcı oluyorlar tabiki sınav başlayana kadar.ilk başta hören kısmı var duydugunu anlama bunun için ön taraflara oturun daha iyi olur.15 soru.daha sonra size verilen kitapçıktaki soruların yanıtlarını cevap kagıdına geçiriyorsun.sonra küçük bir paragraf ki burada biri herhengibir yere tatile gidiyor sizden burada konu hakkında cevap kagıdına cevapları yazıyorsun kısaca form dolduruyorsun.işte kaç çocuk .isimleri ne .nerden geliyorlar .nerde tatil yapmak istiyorlar.tükenmez kalem kullanmak zorundasınız eger yanlış yazarsanız sorun degil.üstünü çiz yanına dogrusunu yaz.en son mektup.kız arkadaşınızla şu tarihte randevunuz var ama siz hastasınız ve yatakta kalmalısınız gidemiyorsunuz.neden gidemediginizi.randevuyu daha sonraki bir tarihe almanızı veondan cevap beklediginizi yazacaksınız bukadar.sonra dörtlü gurublar halinde odalara alınıyorsunuz.hocalar gerçektende iyi.rahat olun.önce kendinizi tanıtıyorsunuz size verilen listedeki sıraya göre yaş nerden geldiginiz.hobilerin gibi.sonra kart veriliyor birtanesini alıyorsunuz ve arkadaşınıza soru soruyorsunuz karttaki nesneyle.sonrada yine aynı şekilde karttaki nesneyle rica da bulunuyorsunuz.ha unutmadan soy isminizin harflerini ve telefon nonuzun almanca söylettiriyorlar .hepsi bu ya arkadaşlar korkmayın .bilmeniz gereken 100 tane . almanca nesne ve fiil.zaten bunlar sitemizde bulunmakta.biraz çalışın gerçekten başarırsınız

alibaba

sınavı kazanmışım arkadaşlar Allah sizlerede nasip eder inşAllah.95 almışım.

gece

Tebrikler  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

Ne güzel Allah yolunuzu aciketsin...  :angel:

f_tuba26

tebrik ederim arkadasim,vize yolunda da sansin acik olsun.. clap:) clap:)

sela

selam ali baba, tebrikler...

sınava ilk girişin miydi? bi de kursa gitmiş miydin? cevaplarsan sevinirim...

şimdiden teşekkürler...

NİLSENAM

tebrik ederim alibaba......herşey gönlünce olur inş.. yuppi:)

nilgünbulutc

tebrikler alibaba umarım vize işlemlerinde biran evvel biter.

alibaba

herkese çok teşşşkkürler Allah herkese nasipeder inşAllah

şinasi

Tebrikler alibaba.İnşAllah vizende kolay olur.

eb_sel

ya ben bugun bu sıteye üye oldum. bır sorum var. 1 ay sonra turkıyede evlenecegım. bu a1 sınavına evlenmeden önce gırersek kızlık soyadım yer aldıgı ıcın prolem yaparlarmı. nıkahdan sonramı sınava gırmelı.. sınav tarıhı ıcın iks yı aradıgınızda hemen yakın tarıhe gun verıyolarmı? sınav tarıhlerını nerden bulabılırım... ayda 1 kez sınav dıye duydum.. eger 1 kezse ayda kac kısı sınava alınabılıyorkı... bana 4 ay sonra sınav tarıhı vermesınler... cevaplarsanız duacınız olucam

tuanaker

merhabalar arkadaslar bende mart ayında sınava gırıyorum ankarada cok heyecanlıyım ilk girişim ama acıkcası ıraz gozumu korkuttular ılk gırıste kazanılmazmış dıye cok heyecanlıyımm umarım hepimiz geceriz

ozhan_c84

ısnavı gecen arkadasları tebrık edıyorum gırecekelrede bol sans dılıyorum bende mart ayının sonunda sınava gırıcem sımdı dıl kursuna gıdıyorum cabulcak olsun bıtsın ıstıyorum ıstemedende olsa heyecan var umarım hersey ıstedıgımız gıbı olur

exil2009

merhaba arkadaşım geçmiş olsun.metinde yönergeden sonraki maddelerde cümle mi yoksa kelime mi vermiş?
örnek:
sie haben schon eine woche eine neue arbeitstelle.böyle devam ediyor
seit wann?
augabe?
kollegen?

böyle mi?