her insan bir hayvanın özelliklerini taşırmış peki siz HANGİ HAYVANSINIZ?

Başlatan ...mystery..., Ocak 18, 2009, 01:40:20 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

f_tuba26

3,14

--> Ben kimi sordum birini sordum, sican cikti ya, akrabalarimdan biriydi, agzima geleni saymamak icin kendimi zor tuttum... Tek söyledigim sey, sican sensin asil, oldu.......

ATAAN

Simdi Sevgili Asistanim Mystery'nin Vermis Oldugu Bu Siteye Girmeden Önce Hayvan Oldugumuzu Kabul Edip Tikliyoruz, Zaten Ilk Hatayi Burda Yapiyoruz, Ikinci Hatamizda Cikan Hayvanlari Begenmiyoruz, Bana Domuz Cikti Ve Hic Mutlu Degilim, Bu Site Bunu Bilerek Yapmis Bize Koyun Domuz Fare Filan Demek Icin   :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:58:58 ÖS
Simdi Sevgili Asistanim Mystery'nin Vermis Oldugu Bu Siteye Girmeden Önce Hayvan Oldugumuzu Kabul Edip Tikliyoruz, Zaten Ilk Hatayi Burda Yapiyoruz, Ikinci Hatamizda Cikan Hayvanlari Begenmiyoruz, Bana Domuz Cikti Ve Hic Mutlu Degilim, Bu Site Bunu Bilerek Yapmis Bize Koyun Domuz Fare Filan Demek Icin   :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

--> Kendi adimi girdim kedi ciktim, 3,14 girdim kaplan ciktim.... :haha: :haha: :haha: :haha: Ben de anlamadim ki.... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 06:46:44 ÖÖ
--> Yalan bu valla yalan... Ben kedi ciktim ya... Annem ayi, babam bukalemun, kardesim de tavuk cikti............ :haha:  Hic gülecegim yoktu, gülmeye dermanim bile yoktu... Paylasimin icin sagol Ufaklik, sen beni güldürdün (siteyle bir olup tickoff:)) ... Allah da seni güldürsün.  :haha: :)
sağol onur abicim umarım hep gülersin dermanın olmasa bile.... ;) ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 06:48:25 ÖÖ
--> 3,14 Siz bir kaplansınız... Oooo bak bu hosuma gitti... :) hiihi:) :laugh: ;D alkis:) :cryla:
alkis:) alkis:) alkis:)

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 01:16:40 ÖS
--> Ben kimi sordum birini sordum, sican cikti ya, akrabalarimdan biriydi, agzima geleni saymamak icin kendimi zor tuttum... Tek söyledigim sey, sican sensin asil, oldu.......
;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:58:58 ÖS
Simdi Sevgili Asistanim Mystery'nin Vermis Oldugu Bu Siteye Girmeden Önce Hayvan Oldugumuzu Kabul Edip Tikliyoruz, Zaten Ilk Hatayi Burda Yapiyoruz, Ikinci Hatamizda Cikan Hayvanlari Begenmiyoruz, Bana Domuz Cikti Ve Hic Mutlu Degilim, Bu Site Bunu Bilerek Yapmis Bize Koyun Domuz Fare Filan Demek Icin   :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
çok doğru bir tespit sevgili patronum... ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:03:18 ÖS
sağol onur abicim umarım hep gülersin dermanın olmasa bile.... ;) ;)

--> Dermanim olmadan ne kadar gülebilirsem, o kadar güldüm Ufaklik... :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 05:08:00 ÖS
--> Dermanim olmadan ne kadar gülebilirsem, o kadar güldüm Ufaklik... :cryla:
yaa üzülme onur abi ben seni üzgün görmeye hiç alışık değilim(4-5 aydır tanımış olsam bile... :-\ ) :cryla: :cryla:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:11:04 ÖS
yaa üzülme onur abi ben seni üzgün görmeye hiç alışık değilim(4-5 aydır tanımış olsam bile... :-\ ) :cryla: :cryla:

--> :) Tamam tamam gülüyorum...

...mystery...

...mystery...

SEVGI-40

:haha: :haha: hep bembeyaz bir atim olsun istedim sebebi anlasildi

ben atmisim oysaki    :haha: :haha: :haha: