ALMANCA MP3 AUDİO HİKAYELER

Başlatan rosa67, Ocak 22, 2009, 05:22:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rosa67

ARKADAşLAR BEN  ALMANCA MP3 FORMATINDA  METİNİ DE OLAN HİKAYELER ARIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

dessau alp

selam...elımde bı kac kıtap var.tam senın ıstedıgın gıbı fakat dıgıtal ortamda degıller:(Almanya da egıtım gormekdeyım,burda gorme engellıler ıcın yapılmıs Almanca kıtapları cogaltabıldım...gorme engellıler ıcın yapılmıs kıtapları arastırabılırsın ben bılemıyorum ıntrnet de varmı umarım ınternet den bulabılırsın almanca gorme engellıler ıcın kıtapları...

karamanlı

Alıntı yapılan: rosa67 - Ocak 22, 2009, 05:22:10 ÖSARKADAŞLAR BEN  ALMANCA MP3 FORMATINDA  METİNİ DE OLAN HİKAYELER ARIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

karamanlı

Alıntı yapılan: rosa67 - Ocak 22, 2009, 05:22:10 ÖSARKADAŞLAR BEN  ALMANCA MP3 FORMATINDA  METİNİ DE OLAN HİKAYELER ARIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

somebig

bende ariyorum :D burursan banada bilgi verirsen sevinirim kolay gelsin

hosibaba

Slm aradagın hikayeler bu linkin altında metinlerine gelince hikayenin ismini googl dan taratırsın