İmkansız!!?

Başlatan 3,14, Ocak 26, 2009, 06:09:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Imkansiz nedir ki? Imkansiz… Bu kelime ne anlama gelir bileniniz var mi? Ben bu kelimeyi tanimiyorum zira. Imkansiz? Imkansizi imkansiz yapan imkansiz olusu mudur, yoksa imkansizin adini koyan biz insanlar miyiz imkansizi imkansiz yapan? Imkansiz!!? Bu kelimeyi almiyor beynim, anlamiyor anlamini. Bileniniz var mi bu kelimenin anlamini, anlatabilir mi bana acaba? Ben imkansiz nedir bilmiyorum cünkü. Kelime haznem almiyor böyle bir kelimeyi icine. Imkansiz sadece masallarda yoktur diyen bir kac insan görmüstüm, ki bu insanlarin ne demek istediklerini cok düsünmüstüm. Ama bir anlam veremiyordum, cünkü imkansiz nedir bilmiyordum. O insanlar ki, muhakkak bu kelimeyi kendi istekleriyle almislar kelime dagarciklarina. Insanin isteyince yapamayacagi ne vardir? Bunu bileniniz var mi? Lise yillarinda bir ögretmenim vardi. Milli Güvenlik dersine gelen bir Hava Kuvvetleri Binbasisiydi. O konusur biz dinlerdik, cogu zaman da iki karis acik bir agizla. Cünkü o kadar güzel konusurdu ki. Bir dersimizde insanin yapabileceklerini anlatmisti bize.  Normal bir insanin beyninin yüzde dördünü, dünyanin gelmis gecmis en zeki insani Einstein’in bile beyninin sadece yüzde yedisini kullandigini söylemisti. Insanin beynini kullanarak baska bir yerde olup biteni görebilecegini söylemisti. Ve bir insan beyninin yüzde yüzünü kullabiliyor olsaydi, bir nesneyi oldugu yerden oynatabilecegini, o nesneyi yer cekimi yasasina karsi koyarcasina havaya kaldirabilecegini, ve hatta insan beynini kullanarak yer cekimine karsi koyabilecegini söylemisti. Düsüncenize, oturur bir bicimde duruyorsunuz, ama havadasiniz yarim metre, ya da bir metre. Bu mu imkansiz? Insan beynini kullaniyor olsaydi neler neler yapacagini duymak bizim agzimizi acik birakmisti. Birakmisti birakmasina da beynimizi nasil kullacaktik? Iste sorumuz buydu, belki lise arkadaslarimin arasinda hala bu soruyu kendine soranlar vardir. Ben hala soruyorum. Imkansizi kelime dagarcigima alamadim ben, nedir imkansiz? Biz ki, insanoglu kendimize soracagimiz baska bir soru var bence, imkansiz var midir yok mudur, ya da imkansiz nedir demek yerine… Insan beynini nasil kullanabilir… Bunu sormaliyiz bence… Ve imkansiz… Imkansiz nedir ki? Ben imkansiz tanimiyorum, ki GERÇEK AşK hic tanimaz imkansizi….

...mystery...

3,14

...mystery...

SEVGI-40

ATAAN

Benim Damat Döktürmüs  alkis:) alkis:) alkis:)

3,14

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 26, 2009, 09:05:40 ÖS
Benim Damat Döktürmüs  alkis:) alkis:) alkis:)

--> O senin kalbinin güzelligi Kayinbiladerim. :angel:

gece

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 26, 2009, 09:08:09 ÖS
Kesinlikle Katiliyorum  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

--> O senin kalbinin güzelligi Ablacigim. :angel:

gece

f_tuba26

imkansiz yoktur,Basarisizlik vardir;eger inanilirsa o da yoktur... ya:)

3,14

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 27, 2009, 04:10:24 ÖS
imkansiz yoktur,Basarisizlik vardir;eger inanilirsa o da yoktur... ya:)

--> alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)