Start Deutsch 1 Deneme sınavı

Başlatan hosibaba, Ocak 27, 2009, 03:30:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hanifi

bu sözler sana  gaz gibi gelsede bazı seyleri tekbasına basarman  alkis:) sa deger
bak babam (hosibaba)sadece internet üzerinden iki yılda almancayı harika birsekilde ögrendi
sayet hosibaba bu isi internetten kursa yada okula gitmeden basardıysa sen neden basaramayasın Müb@rek
Allah hepimizede nasip etsin

mub@rek

Alıntı yapılan: hanifi - Şubat 05, 2009, 03:19:19 ÖSbu sözler sana  gaz gibi gelsede bazı seyleri tekbasına basarman  alkis:) sa deger
bak babam (hosibaba)sadece internet üzerinden iki yılda almancayı harika birsekilde ögrendi
sayet hosibaba bu isi internetten kursa yada okula gitmeden basardıysa sen neden basaramayasın Müb@rek
Allah hepimizede nasip etsin

Cok sagol, İnsAllah ögrenecegim daha fazla...

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 03:47:27 ÖSCok sagol, İnsAllah ögrenecegim daha fazla...

öğrenirsin canım nolucak.... :haha: :haha: (bu arada smiley'lar süperler... ;D )

hanifi

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 03:47:27 ÖS\n\n\nCok sagol, İnsAllah ögrenecegim daha fazla...\n\n\n
\nCalıskan Atın boynu boncuklu olurmus\n  okey:) okey:) okey:) okey:)

UĞUR

selam mıllet bakıyorum olaya cıtli yönde bakan kımse yok ama sonunda eyvah demeye hazırlanın    es gibt kein problem? guten abent tçüüz

hanifi

Alıntı yapılan: UĞUR - Şubat 08, 2009, 07:14:10 ÖSselam mıllet bakıyorum olaya cıtli yönde bakan kımse yok ama sonunda eyvah demeye hazırlanın    es gibt kein problem? guten abent
olaya cok ciddi yönden bakıyoz da nerden baslıcaz onu bilemiyoruz galiba nedersin
tçüüz  tschüss

aksam_günesi

marimari07

valla çok faydalı oldu benüm  üçün böyle birkaçtane daha hazırlasaydın bari çok ii oldu valla 7 nisan 2009 da sınavım var bu deneme sınavını bayağı yaptım ya
inş böle olur da geçerim şu sınavı tşk arkadaşım
 dance:) dance:) okey:)