Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 03, 2009, 10:52:04 ÖSBir Dilekim Var, Biri Zeytini Susturabilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   :haha:

--> Imkansiz degil, ama cok zor ya.

Zeytincim, senin yemeyi en cok sevdigin neydi acaba? ;D

3,14

ATAAN

Hadi TIP Oynayalim
Bir Iki Üc TIPPPPPPPPPPPPPPPPP
 :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 10:53:38 ÖS--> :haha: :haha: Kusura bakma Mübarek, sana degil bu resme gülüyorum. Ah Aşkım ah, sen az degilsin.
:haha: :haha:

SEVGI-40

...mystery...

Vize Perisi Ben Şöyle Issız,Sıcak ve Güzel Bir Adaya Gidip Orda Yalnız Kalmak Kafa Dinlemek İstiyorum Mümkün mü Acaba ?? ::)

zeytin

Gizem vermez nermez Vize perisi bende istediğim ağladım vize ver kafa dinleyim kısa yoldan Almanyaya gideyim dedim amma vermei çokta bekleme yane ;D

...mystery...

:haha: :haha: bana verir ama yani belki en azından öyle umuyorum... ::) :embarassed:

...mystery...

...mystery...

ama seninki gerçek benimki nede olsa hayal sadece hayal olduğu için yapıpta beni mutlu eder patronum... :-[ dimi patron?? :'(

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 04, 2009, 04:38:45 ÖSVize Perisi Ben şöyle Issız,Sıcak ve Güzel Bir Adaya Gidip Orda Yalnız Kalmak Kafa Dinlemek İstiyorum Mümkün mü Acaba ?? ::)

--> Önümüzdeki bin asir bizim basimizin belasisin. Nireeeeeeeeee??? :zopa: :haha:

NİLSENAM