Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

ya dua edin de şu almanca sınıfına yetişiyim  ;D

NİLSENAM

ıchhabe

bende müzik perisinden bi şarkı istiyorum...mutluluğu ve hüznü bi arada verebilirmisin bana nilsenam???

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ıchhabe - Mart 13, 2009, 02:10:28 ÖSbende müzik perisinden bi şarkı istiyorum...mutluluğu ve hüznü bi arada verebilirmisin bana nilsenam???

buyrun sizin için gelsin,umarım beğenirsiniz  :)

https://www.youtube.com/watch?v=jghwdLPjYno

ıchhabe

çok tşk ederim... sezen aksu'yu çok severim bu şarkıyı da... tekrar tşk ler...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ıchhabe - Mart 13, 2009, 02:24:40 ÖSçok tşk ederim... sezen aksu'yu çok severim bu şarkıyı da... tekrar tşk ler...

rica ederim

3,14

--> Biliyorsunuz ki, bugün Allah'ın da izniyle DSH karnem elimde. Bunu kutluyorsunuz siz de benimle. Ayrıca bu güzel günde (İnşAllah daha güzel günler de göreceğiz Allah'ın da izniyle. Amin.
      ) küçük birkaç dileğimi yerine getirir misiniz? utanan:)

Sevgi, Ask Perisi,
senden dileğim, hmm, senden dileyecek bir şey bulamayacak kadar her şey o kadar güzel ki!

İyi ki varsın Aşk Perim Benim. Sen hep ol. [öp] Çünkü varlığındır beni yaşatan, Seni Çok Seviyorum Ceylanım. :-*

Mystery(Gizem), Iyiki Perisi, senden dileğim bir keşke'mi iyi ki'ye çevirmen:

"Keşke Almancaxla daha önce tanışsaymışım!"    

Zeytin, Mutluluk Perisi, senden dileğim bu forumda mutsuz kimse görmek istemiyorum!

Gece, Siir Perisi, senden dileğim, bana öyle bir şiir yaz ki, okurken güleyim, ağlayayım, sevineyim, üzüleyim, coşkuyla dolayım, özlem duyayım, kendimi kaybedeyim, kendimi tekrar bulayım. yuppi:

Ataan, Vize Perisi, senden dileğim üniversitedeki vizelerde ve finallerde bana yardım etmen. ;D

Kirsehir, Dans Perisi, senden tek dileğim (şimdilik) seni çok özledik gel artık. :'(

Nilsenam, Müzik Perisi, senden dileğim, bir şiir ya da şarkı, dinlerken ağlamaklı gözlerle gülümseyebileceğim.

Esma41, Almanca Perisi, senden dileğim, şimdilik senden bir dileğim yok, ama üniversiteye başlayınca dileklerimin ardı arkası kesilmeyecek.

müb@rek, Espri Perisi, senden dileğim, öyle espriler yap ki tüm herkesi gülmekten ağlat. :haha:

Değneklerinizi benim için çalıştırmanızı istiyorum izninizle.

...mystery...

onur abiciimm bunlar çok güzel şeyler her ne kadar çok dileğin olsada... :) umarım bigün herşey asla dilek dilemeyeceğin kadar güzel olur... alkis:) :-*

...mystery...

Mystery(Gizem), Iyiki Perisi, senden dileğim bir keşke'mi iyi ki'ye çevirmen:

"Keşke Almancaxla daha önce tanışsaymışım!"  

İYİKİ daha önce tanışmamışsın belki sen erken gelseydin burada tanıdığın insanlar daha gelmemiş olacaktı sende sıkılıp bir daha gelmeyecektin o zaman hiç kimseyi tanıma fırsatın olmayacaktı..
bunların hepsini "belki"yle yazıyorum çünkü neyin ne zaman olacağını tahmin edemem...sadece her şey tam yerinde ve zamanında olmuştur..mutlaka.. bunu hepimizin bilmesi yeterli... :angel:

gece

Gece, Siir Perisi, senden dileğim, bana öyle bir şiir yaz ki, okurken güleyim, ağlayayım, sevineyim, üzüleyim, coşkuyla dolayım, özlem duyayım, kendimi kaybedeyim, kendimi tekrar bulayım. yuppi:

En kisa zamanda yazicam Onurcum  okey:)

ATAAN

Onucum Derslerde Takildigin Yer Olursa Kardesim Tabiki

Kesinlikle Bana Sormaaaaaaaaaaaaaa
 :haha: :haha: :haha:
Her Zaman Kardesim Yardima Hazirim  okey:)

şinasi

...mystery...

bunu sanırım hmm... :-\ ÖZLEM perimiz yok değil mi... ::)

SEVGI-40

...mystery...

o zaman tamam aşk perimiz üstlensin bu görevi... ;) ( :-* )

mub@rek

Tapu kadastro' da ki memurlar gibiyim. En temiz en beles is benimkisi galiba. Hic benden birsey isteyen yok hehe. :)))

Aman diyim kafami bir yere vuriyim nazar degmesin. ;)