Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Sevgi-40 kim yoruyor seni?

Kim' le ugrasmaktan hayati bu kadar karamsar hale ggetiriyorsun kendine, sonuc' ta biz de mesela hayat' te zorluklar güclüklerle karsilasiyoruz ama bir sekilde üstesinden gelmek icinde direniyoruz. Senin bu direnme gücünü ortadan kaldiran sey yada seyler ne?

Haa söyle bana ben azini burnunu kırıyım böylelikle sende her yaptigindan zevk al, bazi degerlerin insanlar icin ne kadar cok anlamli ve doyumsuz güzellikler oldugunu fark et. Sana su diyeyim en cok istedigin seyi bile ne kadar cıkmaz' a sürüklersen o kadar icinden cikilmaz hale sokarsin. Sen sen ol herkezi, herseyi yoluna birak zamani gelince. Bosla demiyorum sadece enginine birak. Senin olan zaten her zaman senindir bunu unutma!

Sevgi arkadasim, Sevgiyle kal...  ::)

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 11:08:03 ÖÖ
Ben VETO ETTIM YAAAAA  tickoff:)

( ya bu perilerime cok acil ödül ceza politikasi hazirlamaliyim ya ;D )

Cok katiliyorum, mesela benim icin bir tören organize edilip Dünya güzellik yarismasi 1. si plaketi verilse bizzat almaya kendim gelirim. Su ise bi ceki düzen verin gece. :D Aaa ben plaket istiyorum, zopa' da güzel oluyor ama olsun. Bu arada plaket yoksa Kupa, Madalya falan da olur, Sıkıntı yasatmiyayim.. :))

zeytin

zeytin

gece

alkis:) alkis:) alkis:)

cok begendim de

aciklama yap o gözler benim degil  :haha: 1

2 Arif kaya kim yaaaa ?

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 01:10:36 ÖS
alkis:) alkis:) alkis:)

cok begendim de

aciklama yap o gözler benim degil  :haha: 1

2 Arif kaya kim yaaaa ?

Benim göbek adım sen görmme onu :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 11:44:11 ÖÖ
Sevgi-40 kim yoruyor seni?

Kim' le ugrasmaktan hayati bu kadar karamsar hale ggetiriyorsun kendine, sonuc' ta biz de mesela hayat' te zorluklar güclüklerle karsilasiyoruz ama bir sekilde üstesinden gelmek icinde direniyoruz. Senin bu direnme gücünü ortadan kaldiran sey yada seyler ne?

Haa söyle bana ben azini burnunu kırıyım böylelikle sende her yaptigindan zevk al, bazi degerlerin insanlar icin ne kadar cok anlamli ve doyumsuz güzellikler oldugunu fark et. Sana su diyeyim en cok istedigin seyi bile ne kadar cıkmaz' a sürüklersen o kadar icinden cikilmaz hale sokarsin. Sen sen ol herkezi, herseyi yoluna birak zamani gelince. Bosla demiyorum sadece enginine birak. Senin olan zaten her zaman senindir bunu unutma!

Sevgi arkadasim, Sevgiyle kal...  ::)
saol canim arkadasim benim ya.kim oldugu önemli ki  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

bende öyle yaptim tn zamana birakicam artik

gece

gece

Ablacım bu senin için beğenirsin inşAllah :-* :-*

Ilk bu resme baktigimda bugggggggggggg oldum  :haha: ordaki gözler aynibenim gözlerim cok benziyo  :haha: :haha: :haha: