Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

SEVGI-40

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 04, 2009, 10:37:09 ÖS
aşk perim yaaaa...... :haha: :haha: :haha:
buyur canim görevimiz ayip ettin  :haha: :haha: :haha:

benim dügün olana kadar ucan gelinlik bile icat ederler alin siz bunu giyin en iysi  :haha: :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 04, 2009, 10:38:32 ÖS
buyur canim görevimiz ayip ettin  :haha: :haha: :haha:

benim dügün olana kadar ucan gelinlik bile icat ederler alin siz bunu giyin en iysi  :haha: :haha: :haha: :haha:

tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) :haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 04, 2009, 10:38:54 ÖS
pardon perim.... ;D ;D
abla benim sucum yok zeytin nilsenam kirsehir konuyu dagitiyolar baktim bende eslik edim dedim bu ücüne iyi bi ceza lazim benide yoldan cikariyolar   :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Süüüüüüüüütttt Peilerim kavga edmeyin ben simdi silerim ortaligi da siz bir toparlayin bakalim ;D

Kavga etmeyin  :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 10:48:09 ÖS
Süüüüüüüüütttt Peilerim kavga edmeyin ben simdi silerim ortaligi da siz bir toparlayin bakalim ;D

Kavga etmeyin  :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

hep büyük periler yokmu onlar yapiyo isde  :zopa: :zopa: :zopa:

SEVGI-40

fazla dagitmadik yav ask perisi olarak gelinligimi hediye ettim bakin gelinlik sihirrli haaaaaaaaaaaaaa 1000 kilo bi kadini bile 50 kilo gösteriyo

:haha: :haha: :haha: :haha:

gece

;D LÜTFEN KONUYU DAGATMAYALIM! DILEKLERINIZI ALALIM  :angel: :angel: ;D

SEVGI-40

...mystery...

SEVGI-40

...mystery...

mub@rek

Bizim yan ev' de bir köpek var, nasil bir canli anlamiyorum ama sabah' tan aksam' a kadar hev havluyor. Birisi sunu zehirleyebilir mi acaba? Lütfennnnn..  ::)

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 01:36:25 ÖÖBizim yan ev' de bir köpek var, nasil bir canli anlamiyorum ama sabah' tan aksam' a kadar hev havluyor. Birisi sunu zehirleyebilir mi acaba? Lütfennnnn..  ::)

ayy cok canisin yaaaa  :-[ angry:)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 01:36:25 ÖÖBizim yan ev' de bir köpek var, nasil bir canli anlamiyorum ama sabah' tan aksam' a kadar hev havluyor. Birisi sunu zehirleyebilir mi acaba? Lütfennnnn..  ::)
tabiki hayırr... angry:) angry:)