Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 11:35:59 ÖÖArkadaşlar Almancax üyeleri buraya giripte bu yazıyı okuyon herkese sesleniyorum.Bu hafta benim zor günlerimin hjaftası.Okadar zorki bazı şeyler olaylar artık benden çıktı.Kendime hakim olamadığım ve çoğu zamanda gidip geldiğim bazı düşüncelerim oldu.Ama bunuda atlatacağımı biliyorumda nezaman?şimdi sizlerden istediğim benim için dua edermisiniz.Çünkü buna okadar çok ihtiyacım varki.Bu haftayı sessiz sakin geçirmek büyük sorunların altından bır an önce kurtulmak için dua edermisiniz bana  :cryla:

vanım dualarım seninle olacak......Allah senin hakkında hangisi hayırlıysa onu nasip eylesin.....

Allah gönlüne göre versin,,,sana hayırlı bir kapı açsın.... :-* :-* :-*

NİLSENAM

NİLSENAM

NİLSENAM

seni dünyanın en sorunsuz ve en mutlu insanı yapardım canım.... :-* :-* :-*

sayilmaz

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 11:35:59 ÖÖArkadaşlar Almancax üyeleri buraya giripte bu yazıyı okuyon herkese sesleniyorum.Bu hafta benim zor günlerimin hjaftası.Okadar zorki bazı şeyler olaylar artık benden çıktı.Kendime hakim olamadığım ve çoğu zamanda gidip geldiğim bazı düşüncelerim oldu.Ama bunuda atlatacağımı biliyorumda nezaman?şimdi sizlerden istediğim benim için dua edermisiniz.Çünkü buna okadar çok ihtiyacım varki.Bu haftayı sessiz sakin geçirmek büyük sorunların altından bır an önce kurtulmak için dua edermisiniz bana  :cryla:

'Olur ki, siz bir şeyden hoşlanmazsınız;
oysa o, hakkınızda hayırlıdır. Olur ki, siz bir şeyi
seversiniz; ama o, sizin hakkınızda bir fenalıktır. Allah bilir, siz bilmezsiniz.
(Bakara-216)

dualarımız seninle.... alkis:) byby:) byby:)

zeytin

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 07:22:45 ÖSdiloş senide B ilin karısı yapardım  :haha: :haha:

sağol daha erken  :haha: ama onunla sonsuza kadar olacağımı bilsem bana yeter sonsuz bi sevgiyle tabi utanan:)

kirsehir7

zeytincigim senin iicn bolbol dua edecegim insAllah atlatirsin bu günlerini bu sorunlarinin altindan bir an önce kalkarsin.  :angel: :-*

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 07:47:56 ÖSzeytincigim senin iicn bolbol dua edecegim insAllah atlatirsin bu günlerini bu sorunlarinin altindan bir an önce kalkarsin.  :angel: :-*

çok teşekkür ederim bebeğim  :-*

...mystery...

beni bi süreliğine şöyle sessiz sakin kimsenin olmadığı bir yere gönderirmisin "Vize Perisi" ... :) kafamı dinlemek istiyorum da... alkis:) mümkünse şöyle günlük güneşlik sakin güzel bir ada olsun... :)

dielosch

valla vize perisi kim bilmiyorum ama beni de sırasıyla ilk önce Edward'ın sonra Rob'un en son da BİLL'in yanına gönderirse sevincem en son Bill'in yanına gidiyim ki hep orda kalıyım  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 18, 2009, 05:10:11 ÖSvalla vize perisi kim bilmiyorum ama beni de sırasıyla ilk önce Edward'ın sonra Rob'un en son da BİLL'in yanına gönderirse sevincem en son Bill'in yanına gidiyim ki hep orda kalıyım  
kızım Rob'u kaptılar napıcan onun yanında... :haha: Kris kaptı Rob'u.. yaril:)

sen Edward'a git(öyle biri varsa... ;D ) sonrada Bill'e... :haha: