kirsehir7'ye... :'(

Başlatan 3,14, Şubat 03, 2009, 12:09:12 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Umarim beni anlarsin...

Kirsehir Ablacigim, konuya nerden baslayacagim bilmiyorum, onun icin sana ne kadar deger verdigimi anlatmakla basliyorum. Öz ablam degilsin. Ama öz ablamdan ayirmam seni, ve öz ablam olsan bu kadar sevemezdim, onlara verdigim degerin azini vermem sana asla. Sevgi'nin kuzeni oldugun icin degil, senin nasil birisi oldugunu bildigim icin, bunu hak ettigin icin. Insanlari kirmamak icin elimden geleni yaparim, ama yine de kirabilirim istemeden, seni kirmisim gibi bir sucluluk hissediyorum, o yüzden böyle bir konu acma geregi duydum. cünkü; kirilan bir kalp; (sebnem ablami dinle buyur; bir kalp kirildiginda neler olabilir, cok iyi anlatmis...)

https://de.youtube.com/watch?v=rXiau_Po2VY

Bunu izledikten sonra okumaya devam etmeni rica ediyorum...

Ama kirilmis bir kalp var ortada belli. :'( Bilmiyorum ne yaptiK, ama seni cok kirdigimiz kesin, yaptigimiz seyin ne derece kirici oldugunu da hic bilmiyorum. Ama saniyorum ki, sen birisini coooook özledin, ve bu yüzden cooook, ne coguu, assssiiiirii dereceee cooook kirilgan olmussun be ablacigim. Yineliyorum, istemeden bir hatam olduysa özür dilerim. Eger hatali degilsem de böyle davranma nolursun. :cryla: :cryla: :cryla:

Özlem; herkes anlar demiyorum, ceken bilir...

Bu videoyu izlediginde gözünden geliyorsa en az iki damla tuzlu su, sen cooooooooooooookk özlemissin ablacigim.. :cryla:

https://de.youtube.com/watch?v=olXhvN0P2Ak&feature=related

Bu videoyu dinlemek istemiyorsan, sen bilirsin.. Ikicik de olsa akmasin gözünden o tuzlu su damlaciklari.. :'( :'(

Insanlar bilerek, bilmeyerek, kasitli, hic istemeden vs. hatalar yaparlar. Hata? Hatayi kim yapar? Insanlar... Biz de insan denilen canlilarin icine giriyoruz be ablacigim... :'(

Tekrar tekrar söylemek istemiyorum, ama; ne yaptik bilmiyorum, bunu bilmeni istiyorum:

Yarina kimin cikacagi belli mi?

"Keske Onur'a son bir cagri daha atsaydim, simdi istesem de mesgul olan bir numaraya cagri atiyorum" demek?

"Allah beni ne yapsin, ufak tefek, ya da koskocaman da olsa bir hatadan cok kirilip, nerdeyse bana en cok deger veren dünyadaki insanlarin icinden, evet o insani affetmedim, ona nasil kirilabildim ben? Bana dünyadaki en kötü seyi yapsa bile ondan bir tek "selam"i nasil esirgedim ondan? Simdi istesem de konussam da duyamiyor ki!!" demezsin insAllah.  :cryla: :cryla: :cryla:

Ya da:

"Bu kadar inatci olmayip, gururumu hice sayip bir özür dileseydim, belki affederdi. << KESKE >> bunu yapsaydim!" demek kadar kötü hicbir sey olabilecegini düsünemiyorum.

Ama dedim ya, ölümün ne zaman nerde gelecegi hic belli olmaz, o yüzden her sevdiklerime her an "Seni Seviyorum!" diye haykirmak istiyorum. Her defasinda, "InsAllah tekrar söyleyebilirim Allahim!" diye dua ediyorum. Gel sen de affet bizi. "Bizi" diyorum, cünkü benim de bir kusurum olmus olabilir, bana göre o kadar hassas olmayan bir sey, seni cok üzmüs olabilir. Ya da senin cok kirilgan oldugun bir anina denk gelmis olabilir vs... :-\ :'( :'(

Ama bir de su videoyu izlemeni isteyecegim senden, bunu cok görmezsen bana izle lütfen. Bir sartim var:

"Keske" demeden izleyeceksin.

Ama eger ki sonuna kadar dikkatlice okursan; ...

https://de.youtube.com/watch?v=ylZIEZNO3n4

Senden ne yaptigimi bilmeye bilmeye özür diliyorum. Ya hatali benim, ya da hatanin yapilmasina sebep.. Eger ben degilsem bile, hata yok, sadece kirginim, sizle alakasi yok desen bile, su videoyu izle Lütfen... InsAllah beni anladin be ablacigim :'( :angel:

mub@rek

Gözlerinin hasretinde yüregim bosluklarda sesini arıyor.. Yankılansa sesin odama ve gözlerin geceme yıldız misali düşse yeter bana.. Baska bir sey istemiyorum... Bir tek gülüsün tüm acılarıma iyi gelecek kadar güzel.. Ve seninle yasayacagımız güzel günler tüm hayatıma bedel.. Bos duvarlara ismini söylüyorum ve seni yıldızlara soruyorum acaba neler yaptı diye... Vurulmusum sana ,gözlerine yanıyorum bir alev topu giibi.. Hasretin sanki volkan gibi kösebaslarinda patlıyor.. Sensiz düsüncelere dalsam her fikrim kör kursunlara isapet ediyor.. Gözlerinden mahrum gecelerim katrana boyanıyor.. Ucurtmalarimi senden haber alır mi diye omuzlarımdan kaldırdım..Yüregimi göcmen kuslarla sana yolladim..Bos gelmeyeceklerdi biliyorum...Yüregini ve gözlerini bırakacaklardı avuclarıma... Avuclarim sevginle dolup tasarken bu yazacaklarimi hicbir zaman unutma. Seni cok özlüyorum...

Buda benim icimden geldi. :-\  :embarassed:

kirsehir7

COKSAGOL onurcum bende seni kardésim gibi seviyorum. :-* bu güzel yazilarin ve videolarin icin de tesekkür ederim ama inan gerEgi yoktu zahmete girmene.

evet cok özledim.evet kirilgan bi dönemdeyim, sadece sevgiye degil kirilganligim herkese herseye hayata artik  kimseyle konusmuyorum cünkü insanlari rahatsiz ediyormusum gibi geliyor.artik eskisi gibi olmuyolar,degiller de cabuk unutuyolar,olsada olur olmasada olur gibi bi kenara atiyolar, konustugum birtek yer almancax.

ya aslinda cok sey yazmak istiyor yüregim ama inan suan yeri degil ve bu SITE benim degil onu icin en iyisi sumak. :-X :-X :-X

ÖZÜR DILERIM BÖYLE BIR FORUMA KIRLILIK YAPTIGIM ICIN  ::)

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 03, 2009, 12:18:31 ÖS

Biz Burda aileyiz, en azindan benim icin Ögle kirsehirim .

Bu sayfa senin ne kadar SEVILDIGINI göösteriyor. Kirlilik olurmu hic Biz seni seviyoruz, Her ailede tartismalar kirginliklar olur,

Önemli olan minder altina atip büyütmemek.

Canim benim  ya  ;) :-* :angel:

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 03, 2009, 12:24:12 ÖS
Biz Burda aileyiz, en azindan benim icin Ögle kirsehirim .

Bu sayfa senin ne kadar SEVILDIGINI göösteriyor. Kirlilik olurmu hic Biz seni seviyoruz, Her ailede tartismalar kirginliklar olur,

Önemli olan minder altina atip büyütmemek.

Canim benim  ya  ;) :-* :angel:

cok sagol canim ablam  :-*

gece

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 03, 2009, 12:28:16 ÖS
Hep gülün hic aglamayin emi canlarim  :-* :angel:

elimizden geldigi kadar dikkat ediyoz  ;D

SEVGI-40

artik benlede konusmak istemiyosan ne deyim sana canin sagolsun
:cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 04, 2009, 10:13:49 ÖÖ
artik benlede konusmak istemiyosan ne deyim sana canin sagolsun
:cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

Heyyy, kirsehir7' de özür diledi Sevgi. Baristiniz ben' de kurdelenizi kesiverdim. Daha küslük yok. Yani aranizdaki kisisel seyi bir kenara birakip birlikte olmanin tadini cikarmaya ne dersiniz?

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 12:16:58 ÖS
Heyyy, kirsehir7' de özür diledi Sevgi. Baristiniz ben' de kurdelenizi kesiverdim. Daha küslük yok. Yani aranizdaki kisisel seyi bir kenara birakip birlikte olmanin tadini cikarmaya ne dersiniz?
istemiyomus zorlamayim kendisiyle basbasa birakim onu belki anlar bosyere beni üzdünü   :cryla:

NİLSENAM

bende gece ablama katılıyorum kırşehirim....

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 03, 2009, 12:18:31 ÖS
COKSAGOL onurcum bende seni kardésim gibi seviyorum. :-* bu güzel yazilarin ve videolarin icin de tesekkür ederim ama inan gerEgi yoktu zahmete girmene.

evet cok özledim.evet kirilgan bi dönemdeyim, sadece sevgiye degil kirilganligim herkese herseye hayata artik  kimseyle konusmuyorum cünkü insanlari rahatsiz ediyormusum gibi geliyor.artik eskisi gibi olmuyolar,degiller de cabuk unutuyolar,olsada olur olmasada olur gibi bi kenara atiyolar, konustugum birtek yer almancax.

ya aslinda cok sey yazmak istiyor yüregim ama inan suan yeri degil ve bu SITE benim degil onu icin en iyisi sumak. :-X :-X :-X

--> Kirlilik degilsin sen bu forumda Ablacik. :angel: