Ders 1: Almanca Hakkında Genel Bilgiler

Başlatan Lara, Ocak 09, 2006, 01:19:11 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

busra581

gypso

yeni keşfettim burayı, harika bir yer, emeğinize sağlık, sağolunun varolun :)

baha demir

Siteniz hakkinda bi kac kisiden cok olumlu duyumlar aldim insAllah benim icinde faydali olur emegi gecen herkese simdiden tesekkurler

hamido

insanliga cok faydali bir site yapmissiniz tesekkur ediyorum bende almancaya sifirdan baslayan bir uyeniz olarak buradan cok seyler ogreniyorum pratik yapmam gerekiyo genelde hangi konulara calismaliyim gunluk konusmalardan

dennis007

slm arkadaşlar.
forumda ilk cevabım bu
çömezim yani
siteyi incelediğimde inanılmaz olduğunu anladım
ileri düzey ingilizcem var
birde şu almncayı bu seviyeye getirebilsem
ardından rusçamıda geliştirecem
ama hepsi zamanla.
çok güzel sitemiz tebrikler...

sweet_witch_35

hocam çok teşekkürler. Sitedeki testler ve konular ne zaman güncellenecek acaba?

smc-403

o yazdıkların gibi kolay bi şekilde atlatırsam bu sınavı mayısın 24 üne kadar daha ne isteyimki hocam yaa Allahtan

kropac

merhaba ilk basta gercekten kafam cok karisti aloman dil kurslarini tek tek gezdim ama kimse benim anliyabilecegim dilde bise soylemedi bisuru kitap yigdilar onume bisuru sey saydilar.okadar cok karmasik geldiki bana vazgecmeyi bile dusundum.ama burda gercekten insani calismaya tesvik edici seyler var.super bi anlatim ve izah sekli var.bu sitede emegi gecen tum arkadaslara tesekkur ederim.ben yeni basladim ve inaniyorumki sizin sayenizde bu alman dilini ogrenecegim.saygilar. ;) :laugh://

nebelsein

Siteye yeni üye oldum. Ortam ve paylaşılan bilgiler çok güzel. Yeni bi Almanca öğrencisi olarak çabalarınız için teşekür ediyorum. (Çok resmi oldu ama iyidir ilk mesaj sonuçta =D)

bısıklet

constantıne

turkum_ne_mutlu

dil öğrenme çılgınlığınde mende mende mende:)))))

kususuzadam

Ben mi yanlış okudum,gördüm,anladım yoksa italya da da mı resmi dilmiş bu meret...:)))

ich weiss nicht,ob ich falsch lese,sehe,verstehe oder Deutsch ist wirklich eine Statte lingua dies meret...:)))

hüzün89

teşekkürler gerçekten güzel bir site inşAllah yararı olacak

arzuzu

evet bende basladımm sızınle umarım basaracagım tesekkurler

kaan2007

bakalım zaten kursa gideceğim fakat burada biraz temel yapayım teşekkürler böyle bir hizmet için yuppi:)

basarısızgenç

selam arkadaslar ben sıfırdan almanca ögreniyorum ve ilk okul mezunuyum bana yardımcı olurmusunuz saolun simdiden tskler ALLAH RAZI OLSUN