Ders 1: Almanca Hakkında Genel Bilgiler

Başlatan Lara, Ocak 09, 2006, 01:19:11 ÖÖ

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

last-samurai

MRB ARKADAşLAR ARANIZA YENİ KATILDIM İNşALLAH ALMANCAMIZI HOCALARIMIZ SAYESİNDE İLERLETECEĞİZ,

ELİMDEN GELDİĞİNCE ONLİNE OLMAAY CALIşACAĞIM..TEşEKKÜRLER..

SAĞLICAKLA KALIN..

SEVGI-40

clonex

gucci-envyme

bende almancayı burada ögrenmeye basladim umarim basaririm bu işi ,sitede emegi gecen arkadaslara tskler...

tokiohotel_ege_bill

çok teşekkür ederim size!her zaman almanca öğrenmek istemiştim!danke schön!

altun-012

bende almancada kül yutanlardanım...bakalım sizlerden nekadar yararlanacağım....böylece yazılanlara...yapılanlara bakacağım...inşAllah hayırlı olur...herkese teşkkürlerle izlemeye başlıyorum...sanmayın hemen pes etmem..zor bir alanda...güneşin anlıma vuracağını....terlediğimi şimdiden hisediyorum....saat gecenin ikisi.....

Gülseminnn

merhaba arkadaslar bizde bugunden itibaren KIRSEHIR kardesimle iyice ogrenmek icin kollari sivadik bu dersleri adim adim ogrenip ilerleyecegiz bunu buraya yazmamimizin sebebide ilk derse ne zaman basladigimizi belgelemek  utanan:)
ve sonrasinda ne kadar yol katettigimizi gormek  okey:)
bu ders paylasiminda buulunan tum arkadaslarima tesekkuru borc bilirim cok tesekkurler
kirshir kardesimede ayrica tesekkurler bana eslik ettigi icin onu cok seviyorum bir kardes giibi yeri apayri benim icin  hiihi:) hiihi:) hiihi:)

kirsehir7

arkadaslar bundan sonra karar verdim almancaya ders 1 den baslamak üzere yeniden calisacagim ve almancami daha da ilerletecegim.bugünden itibaren almancaya sööööyle bi yeneiden baslayipgüzel bi sekelilde ögrenecegiz gülseminn kardesimle.insAllah bir an önce daha da cok ilerleriz.bisssmillahirrahmanirrahim

mustafa29

Bir daha iyi aksamlar sizden yene bir ricam olacag lütfen bana werden würde sein wäre  haben hätte müssen müste  können könnte  dürfen dürfte bu infinitiv ve konjektiv haqinda bol melumat veresiniz insAllah yazdiglarmi alamissinizdir yazilarimda bol hatam vardir kusura bakmayin türkcemde hic iyi diyil simdiden tesekkürler tez bir zamanda sizlerden cevab alirim tesekkürler.

gulun_dikeni

merhaba ben aranmıza yneı katıldım.
almancayı kendı başıma öğrenmenın verdıgı heycanla yazıyorum.
bana moral verıdnız cok teşekkür ederim.
eğer almanca öğrnemeyi başarırsan gerçekten öğrenmeyi öğrnemiş bir birey olacam.

Elif77

alone_break

ingilizce bilen birisi için almanca öğrenmek çok zor yani mesela ben öğrenirken aklım hep ingilizceye gidiyo :( bu yüzden beceremiyorum

hunkarus

nina rose

bu yazıyı okumak beni almancaya biraz daha ısındırdı.çok teşekkürler :D

purjuu

benimde almanca öğrenmek için hevesim arttı... :) teşekkürler..

oreda

oncelikle ellerinize saglik.gercektende sizin dediginiz gibi bu site harika faydasini gorecegime inaniyorum.

Rubbish

Hayran olduğum grup sayesinde Almanca'yı sevmeye başladım ..
İnşAllah burada biraz öğrenebilirim ..  ;D