Sihirli Değeneğin Olsa Üsteki Kullanıcıyı Neye Cevirisin ?

Başlatan SydneyfunneL, Şubat 06, 2009, 07:48:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SydneyfunneL

Buyrun Başlayın Alttaki Sihirli Değeneğin Olsa Beni Neye Çevirirsin

SEVGI-40

SEVGI-40

...mystery...

kirsehiride senide bişeye çevirmezdim ama elimden gelseydi eğer içinizdeki bütün mutsuzlukları,pişmanlıkları,üzüntüleri,kırgınlıkları kısaca sizi üzen herşeyi içinizden söker alırdım ve hayatınız boyunca mutlu olmanızı sağlardım ki ben bunları yapmasam bile bu çok zor bişey değil... :-[ :-[

zeytin

Gizemcim seni hiç birşeye benzetmezdim.Çünkü öyle bişey olsa geçircek zamanların bitip kül olcak.Hatalarınla Sevinçlerinle Mutluluk VE Mutsuzluğunla büyümelisin.Hata yapacaksın ki ozaman Büyüdüğünü anlıycaksın.Canım :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 08, 2009, 05:13:26 ÖSGizemcim seni hiç birşeye benzetmezdim.Çünkü öyle bişey olsa geçircek zamanların bitip kül olcak.Hatalarınla Sevinçlerinle Mutluluk VE Mutsuzluğunla büyümelisin.Hata yapacaksın ki ozaman Büyüdüğünü anlıycaksın.Canım :-*
teşekkür ederim :-* :-* ama bi vampir olmak isterdim... :haha:

...mystery...

seni biiiiiiiiiiiii mutluluk abidesine dünyadaki en güzel ve mutlu insana çevirirdim... :) hiçbişeyin asla canını sıkamadığı bi insan... :-* :-*

SEVGI-40

bende seni ünüversite kazanmis birini cevirirdim  :haha: :haha:

böylece sinavlardan kurtulurdun

...mystery...

ben seni hayatta en çok sevdiği insanlarla birlikte olan ve onlardan asla ayrılmıcak bi meleğe çevirirdim... :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 09:57:30 ÖSben seni hayatta en çok sevdiği insanlarla birlikte olan ve onlardan asla ayrılmıcak bi meleğe çevirirdim... :-*
cok saol arkadaism ya  :-*

bende seni bir iylik perisine cevirirdim herkes icin güze dilekler dileyen

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 09:59:23 ÖScok saol arkadaism ya  :-*

bende seni bir iylik perisine cevirirdim herkes icin güze dilekler dileyen
:-* :-* :-*

SEVGI-40

NİLSENAM

qwerty zeze