amanya onaylamis daha bana gelmedi

Başlatan seniseviyorumxx, Şubat 11, 2009, 11:17:54 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seniseviyorumxx

almanya vizemi onaylamis..esime mektup gelmisdi vizesi yolladik diye redmi gelecek ne  neden yollamadilar  yaw

ersinkorkut

yaa aynı sorun bende de var benim eşime gecen hafta haber gelm,ş biz onayladık evrakları ankara ya gönderdik diye. bende bekliyorum acaba ne kadar sürede gelir ?

seniseviyorumxx

ersinkorkut

eşime mektup gönderecegiz demişler birkac gün icinde, sonra gelmeyince eşim aramış telefonla biz gönderdik olumlu olarak demişler, size haber vermeye gerek duymadık demişler ?
ama eşim haftada bir gidiyordu

seniseviyorumxx

peki sen ups numarandan takip edebiliyormusun ?

seniseviyorumxx

bu arada sen basvurali ne kadar  zaman oldu kanka

ersinkorkut

hergün bakıyorum herhangi bi hareket yok diyor

ersinkorkut

seniseviyorumxx

almanya onayladiysa korkma benim bildigim bisey olmaz

ersinkorkut

insAllah dediğin gibidir kardeş, valla ben birde ordan geldim biliyor musun 3 ay önce kafayı yiyecem buralarda

seniseviyorumxx

almanyanin onayladigi  ama  red geldigi oluyomu  senin bilgin varmi.herkes bise  soyluo

ATAAN

Yabancilar Ofisi Onayladiysa Valizlerinizi Hazirlayin Arkadaslar, Almanyanin Onayladigi Vizeye Cok Nadirdir Konsoloslugun Red Verdigi, Yani Cok Özel Bir Durum Olmasi Lazim.

ersinkorkut

yaa benim takıntım da bu işte.
yani red gelme ihtimali varmı bilmiyorum.
ama ATAAN arkadaşımız hukuk danışmanı sitenin, alman ofisi onayladıysa sorun cıkmaz dedi.
burda sanırım en iyi bilgiyi kendisinden alabiliiz

seniseviyorumxx

ataan kardes walla  senin hakkin cok burdaki insanlarin uzerinde hic bir  soruyu  yanitsiz  birakmiyorsun ve kimseyi yanlis  yonlendirmiyorsun ...ben kendi adima tesekkuru sana bir  borc biliyorum..

seniseviyorumxx

birde ben bu cok özel durumu merak ediyorum bir ornek verebilirmisiniz

SEVGI-40

Alıntı yapılan: seniseviyorumxx - Şubat 11, 2009, 11:49:02 ÖSataan kardes walla  senin hakkin cok burdaki insanlarin uzerinde hic bir  soruyu  yanitsiz  birakmiyorsun ve kimseyi yanlis  yonlendirmiyorsun ...ben kendi adima tesekkuru sana bir  borc biliyorum..
okey:) okey:) alkis:) alkis:)

ATAAN

Rica Ederim, Herkes Sevdigine Kavussun, Vizelerinizi Alinca Acin Konuyu Burda Halayimizi Cekelim  
Sayin seniseviyorumxx, Konsolosluk, Yabancilar Ofisinden Daha Cok Yetkiye Sahiptir, Burda Bir Evliligin Sahte Oldugu Bariz Belli Oluyorsa, Yabancilar Ofisinin Gözünden Kacabilir ve Yabancilar Ofisi Okey Desede Vizeye, Konsolosluk Hayir Bu Evlilik Gercek Degildir Diyip Vizeyi Vermeme Yetkisine Sahiptir, Ama Genelde Yabancilar Ofisinin Verdigi Vizeyi Konsoloslukta Okeyleyip Veriyor.