aşk mı yoksa kariyermi?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 13, 2009, 03:39:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

a

a
4 (57.1%)
kariyer
3 (42.9%)

Toplam Oy Verenler: 6

NİLSENAM

hayatımızda önemli olan şeylerden ilki bence kariyer.....

çünkü bir insanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi için öncelikle ekonomik özgürlüğünü kazanması gerekir.....

hayatını devam ettirebilmesi için kariyer şart...

bu nedenle benim için önce kariyer....kariyerin oldumu aşkta gelir,diğerleride gelir.....

sizce hangisi?

sayilmaz

geçenlerde jeune homme isimli bir gençlik filmi izledim
sanıyorum fransız filmi ama alman bir gencin aşık olduktan sonra kariyerine yön vermesi ile ilgiliydi...aşk insanı kısıtlamaz hele kariyerine hiçbişey yapmaz çünkü kutuplarda da olsan seversin...
o halde ben her ikisini de alayım...(not: alınmıştır :) )

kirsehir7

her ikiside önemlidir ama birini secmek gerekirse

kariyer diyorum  ;)

ATAAN

Ask Gelip Gecicidir, Kariyerse Kalicidir, Kariyer Diyorum  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 04:21:09 ÖSAsk Gelip Gecicidir, Kariyerse Kalicidir, Kariyer Diyorum  ;D
aynen
 okey:)

ya ben bi yalnislik yapmisim kariyeri isaretliyecegime aski isaretlemisim benimkinide kariyer olarak hesaplayin ok  okey:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 04:20:03 ÖSher ikiside önemlidir ama birini secmek gerekirse

kariyer diyorum  ;)

alkis:)

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 04:21:09 ÖSAsk Gelip Gecicidir, Kariyerse Kalicidir, Kariyer Diyorum  ;D

alkis:)

sayilmaz

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 04:22:19 ÖSya ben bi yalnislik yapmisim kariyeri isaretliyecegime aski isaretlemisim benimkinide kariyer olarak hesaplayin ok  okey:)

bende aşkı bir tek sen seçtiğin için yalnız ve boynu bükük kalmayasın diye aşkı işaretlemiştim
geri mi alsam acaba:)
hahhahaha funny:) :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: sayilmaz - Şubat 13, 2009, 04:34:57 ÖSbende aşkı bir tek sen seçtiğin için yalnız ve boynu bükük kalmayasın diye aşkı işaretlemiştim
geri mi alsam acaba:)
hahhahaha funny:) :haha:

sayilmaz senin oyda sayilmaz  :haha: :haha:

zeytin

dielosch

tabiki aşk...

Sonunda sürünsende bir şekilde yaşarsın..Ama aşksız yaşanmaz en azından ben yaşıyamam zaten ben bir yerlerden hep aşkı çıkarır bulurum huyum kurusun  :haha:

Ciddi olmak gerekirse ikiside çok önemli ama bana AŞK daha baskın geliyor  :)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 04:22:19 ÖSaynen
 okey:)

ya ben bi yalnislik yapmisim kariyeri isaretliyecegime aski isaretlemisim benimkinide kariyer olarak hesaplayin ok  okey:)
bu aralar yaygın galiba... :haha: :haha:

sayilmaz

bir şeye dikkat ettiniz mi yanılıp şaşırsakta aşk önde gidiyor...

her zaman böyle olmuştur

konu kendiliğinden kapanmıştır alkis:) alkis:) clap:)