Ben Küçükken... ???

Başlatan ...mystery..., Şubat 14, 2009, 12:51:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

gece

Annanemde aban diyrduki seni geceleri bacaklarindan tavana asalim o zaman uzarsin  ;D inaniyordum ya sonrada gülerdi :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 01:45:55 ÖÖAnnanemde aban diyrduki seni geceleri bacaklarindan tavana asalim o zaman uzarsin  inaniyordum ya sonrada gülerdi :haha:
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ben Kücükken, Cok Salaktim, Ilkokuldayken Baska Siniftan Olan Kizlara Merhaba Demeyi Kizla Cikmak Zannederdim, Sonra Okuldaki Bütün Kizlara Merhaba Demeye Basladim  :haha:

...mystery...

şinasi

ben küçükken çileğin ağaçta yetiştiğini sanırdım.

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 20, 2009, 05:18:14 ÖSben küçükken çileğin ağaçta yetiştiğini sanırdım.
bende karpuzun ;D ama kandırıyolardı beni inanmak istemiyodum düşer diyodum ama ısrar ediyolardı... :haha:

kirsehir7

ben kücükken hep evlatlik oldugumu sanirdim birgün gercek ailemin beni bulacagini sanirdim.diyodum gercek annem cikarsa kabul etmiycem onu beni birakti hem ben bu annemi daha cok seviyorum ayrilamam derdim  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 20, 2009, 08:56:55 ÖSben kücükken hep evlatlik oldugumu sanirdim birgün gercek ailemin beni bulacagini sanirdim.diyodum gercek annem cikarsa kabul etmiycem onu beni birakti hem ben bu annemi daha cok seviyorum ayrilamam derdim  :haha:
yaril:) yaril:) yaril:)

kirsehir7

bide kücükken hep abim beni kandirirdi derdiki seni annemler cöpte bulmus sen benim kardesim degilsin,seni cöpe atmislar annemlerde almis büyütmüs derdi.ben nasil aglardim amaa  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 20, 2009, 08:58:27 ÖSbide kücükken hep abim beni kandirirdi derdiki seni annemler cöpte bulmus sen benim kardesim degilsin,seni cöpe atmislar annemlerde almis büyütmüs derdi.ben nasil aglardim amaa
çok cani abin varmış... :haha:

bende kuzenimi küçükken böyle ağlatırdım bize gelirlerdi "yarın uyandığında annenler burda olmıcak biz onları kesip yicez" derdim ağlardı :haha: sonra şaka şaka diye sustururduk başka bişey söylerdik yine ağlardı... :haha: (-dik diyorum onun ablasıyla beraber yapardık... yaril:) )

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 20, 2009, 08:58:27 ÖSbide kücükken hep abim beni kandirirdi derdiki seni annemler cöpte bulmus sen benim kardesim degilsin,seni cöpe atmislar annemlerde almis büyütmüs derdi.ben nasil aglardim amaa  :haha:

evet ya....aynı şeyi benimkilerde bana söylerlerdi...nasıl ağlardım ama...küçükken işte...... :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 20, 2009, 09:00:00 ÖSçok cani abin varmış...

bende kuzenimi küçükken böyle ağlatırdım bize gelirlerdi "yarın uyandığında annenler burda olmıcak biz onları kesip yicez" derdim ağlardı :haha: sonra şaka şaka diye sustururduk başka bişey söylerdik yine ağlardı... :haha: (-dik diyorum onun ablasıyla beraber yapardık...

:haha: sizde az cani degilmisiniz yanii bide yiyeceksiniz haa  :o

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 20, 2009, 09:01:18 ÖS:haha: sizde az cani degilmisiniz yanii bide yiyeceksiniz haa  :o
ama burda olmıcaklar diyince ağlamıyodu sadece ifadesi değişmeye başlıyodu devam etmek gerekiyodu bizde öyle yapıyoduk napalım... :haha: şimdide daha farklı bişey söylesek yine ağlar kocaman oldu hala çocuk gibi... :haha:

şinasi

Ben küçükken bir 18 yaşıma gelsem der dururdum.Geldimde çok iyi halt ettim sanki.

NİLSENAM

ne zaman büyüyecem herkes büyüdü ben ne zaman büyüyecem derdim hep..... ;D ;D