Ağzınızdan Çıkan En Son Cümle Ne ??

Başlatan ...mystery..., Şubat 15, 2009, 02:45:02 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 22, 2009, 07:45:17 ÖS??? ??? ???
"tarte aux pomme" Fransızcada "elmalı tart" demek ablacım dün bayaa Fransızca çalışmıştımda her kelimenin fransızca karşılığını söylüyodum buda onlardan biriydi... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 23, 2009, 05:07:11 ÖSfelsefelik benden çıktı gizeme gitti dedim  ;D
parantez içinde yazıcaktım (şarkı söylüyorumdaa) diye ama vazgeçtim keşke yazsaymışım ben felsefi bi insan değilim biliyosun.... ;)

dielosch

...mystery...

şinasi

Hoşuna gittiyse al be oğlum.

oğlum polar alıyoda.

...mystery...

...mystery...

bu ablacım... ;D ;D (konu dağıtma gibi olmasın ama... :haha: )

yani böyle bişeyy... :haha:

kirsehir7

galiba bu iktisat dersinden cakacagim  :cryla:

dedim

şinasi

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 07:19:26 ÖSgaliba bu iktisat dersinden cakacagim  :cryla:

dedim
olmaz öyle şeeeeyyy.... :haha: ben Fizik'ten çakmadım sen İktisattan çakamazsın kirsehirim sen zekisindir... alkis:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 08:12:57 ÖSolmaz öyle şeeeeyyy.... :haha: ben Fizik'ten çakmadım sen İktisattan çakamazsın kirsehirim sen zekisindir... alkis:)
yok yaa nerde bende o zeka eminim kesin cakacagim  :embarassed:

dedim

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 08:14:37 ÖSyok yaa nerde bende o zeka eminim kesin cakacagim  :embarassed:

dedim

aman iki şak bir tak oldu bu iş işte ;D

kirsehir7

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 08:14:37 ÖSyok yaa nerde bende o zeka eminim kesin cakacagim  :embarassed:

dedim
ama böyle söylersen olmaz ki... :-[ :-[