Nilsenam ve Kirmizi Koltuk

Başlatan gece, Şubat 28, 2009, 12:21:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Sorularim ve Ben   

1)Kisilik analizi yapabilirmisin ?
eh kişiye göre yapabilirim,kendi fikirlerim doğrultusunda.....
2)Sence "Kisiliksiz " kelimesinin anlami nedir ?
kişiliği henüz oturmamış toplum içinde bir yerini alamamış kişidir...
3)Hayatinda, bu tarz "kisilik problemi ceken " insanlar oldumu ? Olduysa ne tür sIKINTILAR yasadin ?
mutlaka olmuştur.çok zor bu tür insanlarla yaşamak,hiç ilgilenmiyorum bile bu tür insanlarala.....
4)Yalan sence ne demektir ? Yalan söylemek icin sebepler üretirmisin "pemey´di, beyaz´di gibi" ?
insanları aldatmak amacıyla söylenen bir şeydir yalan..her insan gibi bazen söylüyorum tabi pembe yalanlar ;D.....asla yalanı sevmem ve hayatımda yalanada izin vermem.........
5)Arkadas ve Dost arasindaki fark nedir "sence sana göre" ?
dost cana daha yakındır. daha çok severiz. ne bileyim sırlarımızı paylaşırız vs. arkadaş ise selamlaştığımız, havadan sudan konuştuğumuz, kısaca beraber takıldığımız kişidir.arkadaşlık bir süre sonra biter ama dostluk bir ömür boyu sürer.....
6)En cok sevdigin "Allah buldum" dedigin bir Arkadasin yada Dostun oldumu ?
böyle bir insanı bulmak çok zordur,ama ben buldum,iyikide buldum..
Olduysa, aradigin hangi özelligi yakaladin da o söz cikti ? 
herşeyden önce sadık,güvenilir..
7)Hayatinda bundan sonra, yapmayi Planladiklarin nelerdir ?
öncelikle kendi alanımda kendimi yetiştirmek istiyorum kendime ait işimi kurmak istiyorum...sonra güzel bir evlilik yolunda ilerliyorum bunu sonuna kadar sürdürmek.....
8)Cok fazla hüzünlü Sarki seciyorsun, dikkatimi cekti hatta ayrilik sarkilari daha yogun, sebebi nedir ? 
gözünden kaçmamış.seviyorum,ben bu şarkılarda kendimi buluyorum,duygularımı çok güzel anlatıyor. ;D
9)Seni en büyük hayal kirikligina ugratan söz ne olurdu ?
dostum dediğim kişinin bir gün beni aldattığını duymak beni yıkardı....
10)Sence Ask nedir ?
aşk anlatılmaz,yaşanır....
11)Aski tarif ettin, Peki Sevgi ve Ask arasindaki bagi tarif edermisin ?
aşkın geçici olduğuna inanıyorum,bir anda oluveriri ve bir anda biter...sonrasında aşk yerini sevgiye bırakır..sevgi yaşanır,çoğaltılır,verilir ve alınır.
12)Siir sevdigini biliyorum , Peki hic yazmayi denedinmi ? Iki satirda olsa bizim icin denermisin ?
hemde çok,keşke öyle bir yeteneğim olsaydı,ablacığım sana bu konuda imreniyorum...
hiç ummadığım bir anda
seni buldum karşımda  ;D

13)Dünyada, görmeyi istedigin Özel bir Ülke varmi ? Neden ?
dubai ye gitmek istiyom,Allah izin verirsede gidicem.oranın kültürünü ve insanlarını tanımak için.
13)almancax sana ne ifade ediyor ?
çok şey.bilgi,partik,hoş bir sohbet,sevginin ve saygının olduğu bir ortam...
14)almancax´a seni baglayan üc neden siralarmisin ?
bilgi,pratik,hoş bir ortam.
Simdilik Bu kadar Nilsenam, Kolay gelsin.   

tşk.ederim ablacığım,umarım cevaplarımla seni tatmin etmişimdir... :-*

NİLSENAM

...mystery...

ben tutturmuşum işte 1.76 ymış ;D ;D

gece

Güzel Cevaplarin Icin Tsekkür Ederim Nilsenam... okey:) okey:)

hiç ummadığım bir anda
seni buldum karşımda  ...

Bu satirlarda hos olmus  ;)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 08:35:38 ÖSGüzel Cevaplarin Icin Tsekkür Ederim Nilsenam... okey:) okey:)

hiç ummadığım bir anda

--> Bence siir yazmak bir yetenek degildir. Siir bir sanattir ve her siir yazan ya da yazabilen bu sanatin temsilcisi, bu sanatin yasamasini devam ettirenlerdir. alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 04, 2009, 08:35:38 ÖSGüzel Cevaplarin Icin Tsekkür Ederim Nilsenam...

hiç ummadığım bir anda

rica ederim,güzel soruların için ben tşk.ederim.... :-* :-*

aklıma ilk gelen şeydi,bu satırlar... :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 04, 2009, 08:38:23 ÖS--> Bence siir yazmak bir yetenek degildir. Siir bir sanattir ve her siir yazan ya da yazabilen bu sanatin temsilcisi, bu sanatin yasamasini devam ettirenlerdir. alkis:)

okey:) alkis:) alkis:)

zeytin

1-Evlilik hazırlığında olduğunu biliyoruz.Peki seninle evlenecek birisi ''NEDEN'' seninle evlenmeli.Sen ben evlenebilecek bir insanım diyecek kadar 3 özelliğin nedir?
2-Evlenceğin insanda ne buldun ve sana neyi cazip geldide işte benim hayatımın sonuna kadar beraber olcağım insan bu dedin.

Cevapların için teşekkür ederim canım.Allah mesut etsin sizi.Nazarlardan korusun.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 10:46:43 ÖS1-Evlilik hazırlığında olduğunu biliyoruz.Peki seninle evlenecek birisi ''NEDEN'' seninle evlenmeli.Sen ben evlenebilecek bir insanım diyecek kadar 3 özelliğin nedir?
2-Evlenceğin insanda ne buldun ve sana neyi cazip geldide işte benim hayatımın sonuna kadar beraber olcağım insan bu dedin.[/color

Cevapların için teşekkür ederim canım.Allah mesut etsin sizi.Nazarlardan korusun.

canım sorularını en kısa zamanda cevaplandırıcam....
 okey:) :-* :-*

3,14

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 04, 2009, 10:46:43 ÖS1-Evlilik hazırlığında olduğunu biliyoruz.Peki seninle evlenecek birisi ''NEDEN'' seninle evlenmeli.Sen ben evlenebilecek bir insanım diyecek kadar 3 özelliğin nedir?
2-Evlenceğin insanda ne buldun ve sana neyi cazip geldide işte benim hayatımın sonuna kadar beraber olcağım insan bu dedin.

1-Evlilik hazırlığında olduğunu biliyoruz.Peki seninle evlenecek birisi ''NEDEN'' seninle evlenmeli.Sen ben evlenebilecek bir insanım diyecek kadar 3 özelliğin nedir?
herşeyden önce sevgi ve saygıyı gösteren biriyim,anlayışlıyım,ve evliliğin sorumluluğunu alabileceğime inanıyorum......
saygı,sevgi,hoşgörü,anlayış ve beni mutlu edeceğine inandığım bir insan....

Cevapların için teşekkür ederim canım.Allah mesut etsin sizi.Nazarlardan korusun. :-* :-*

ben tşk.ederim.Allah senin ve hepimizin mutluluğunu daim etsin..... :-* :-*

3,14

NİLSENAM

3,14

zeytin

Güzel cevapların için teşkkür ederim  okey:) :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 05, 2009, 06:42:43 ÖSGüzel cevapların için teşkkür ederim  okey:) :-*

rica ederim. :-*

ben tşk.ederim güzel soruların için.... :-*