Vize Bekleyenler Kervanı

Başlatan amed58, Şubat 28, 2009, 03:50:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkadas29

ben en iyisi başvuru tarihinide yazım:D 19.11.2008 offoff:)

rur

Arkadas 29 bendende geç kalmissin! Niye bu kadar uzun sürüyor seninki?

sahin21

vizeye red gelmisti avukata verdim. itiraz etmesi icin cua günü aradim sekreter komsolosluktan bir mail gelmis dedi. daha sonra aramami istedi avukatla görüsmem icin ama bir türlü avukatla görüsemedim galen mail in ne oldugunu ögrenemedim maalesef, acaba ne olabilir bir fikri olan varmi ? javascript:void(0);

sahin21

umut_88116

selam arkadaslarrr 18,03 te baswurudmm 21,03 eşimde mektup gelmiş istenen belgeri istıyorlarmış hazırlayıp gelin die tarıh wermemişler ama

newscrew

Alıntı yapılan: umut_88116 - Mart 21, 2009, 06:43:10 ÖSselam arkadaslarrr 18,03 te baswurudmm 21,03 eşimde mektup gelmiş istenen belgeri istıyorlarmış hazırlayıp gelin die tarıh wermemişler ama
merak etme bizdede aynı durum oldu ama sizin kağıtlar aps ile gitmiş gibi:) hatta apsden bile hızlı ;D. eşin hangi şehirde? çünkü bazı eyalete göre değişiklik oluyormuş.

umut_88116

nürnberg te eşimm bende anlam weremedim okadar hızlı olmasını hic beklemiyodum inş aynı hızda dewam yOLA DEWAMM ya:) ya:) ya:)

bars

Bu takip numarasına ait bir hareket bulunamadı

off off ne zaman bir hareket olacak peki?? offoff:)

meay

slm arkadaslar size sorum olacak önemli olan türkiyemi almanyamı vizeyi veren onaylan yer neresi bilgi verirseniz sevinirm

KasperSky

Alıntı yapılan: meay - Mart 22, 2009, 03:35:00 ÖSslm arkadaslar size sorum olacak önemli olan Türkiyemi almanyamı vizeyi veren onaylan yer neresi bilgi verirseniz sevinirm

Valla aslında vizeyi onaylıyan yer almanya ama türkiyedeki konsolosluk isterse orası onay verse bile red etme yetkisi var diye biliyorum çünkü böle olaylar yaşanmış diye duydum ama yinede yanıltmak istemem  okey:)

arkadas29

ikisi de birbiriyle baglı calısır ama ordakılerın agırlıgı cok

meay

hadi hayırlısı diyelim ben almanyadakilerden degilde türkiyedekilerden korkuyorum alman polisiyle konusdum konusma cok güzel gecdi yardım bile etdiler bana fikir verdiler dedim eşim türkiyede basvurursa nekadarda gelir fazla uzun sürmez dediler ve ben benden istedikleri maasi sordum öle 1500 falan demediler eviimizn kırasını söledim bana hesap yapdı pcde hatda pcden gösterdi parayı 1174 euro gerekli dedi ve gösterdi konusma güzel gecdi eşim yeni kursa baslıyor ve hazıranda bitiyor inş basvurdugunda kısa zamanda gelir

suuu

selam herkese..yarin sabah 8:30da vize randevüm var insAllah terslik cikmaz..ancak bilen arkadaslara sormak istedigim bi sorum olucak capraz sorgudan bahsediliyo nedir?herkes icin gecerlimi?vs..

bars

cok yakinda herkes icin gecerli olacak deniyor
ancak yarin sizin capraz sorguyla bir alakaniz olmayacaktir sanirim
yaninizdas dügün resimleri var götürün dügün davetiyeside ise yarar
bir sekilde bunlari görevliye göstermeye calisin belki onlar iscin inandirici olabilir
esim resimleri ve davetiyeyi zorlada olda göstermis görevli davetiyeyi almis kopyasini dosyaya koymus
ancak ben yinede sorguya girecegimi düsünüyorum.
böyle olsa bile endiselenmeye hic gerek yok
sorulari forumda okuyunca bana hak vereceksiniz

segenn

BENDE BUGUN  BAşVURU  YAPTIM ARKADAşLAR ANKARADAN  BENDE KATILMAK ISTERIM BU KERVANA :)  HERKEZE  SABIR DILIYORUM şİMDİDEN :)

bars

Alıntı yapılan: segenn - Mart 23, 2009, 03:01:13 ÖSBENDE BUGUN  BAşVURU  YAPTIM ARKADAşLAR ANKARADAN  BENDE KATILMAK ISTERIM BU KERVANA :)  HERKEZE  SABIR DILIYORUM şİMDİDEN :)

hos geldiniz umarim fazla beklemeden vizenizi alip sevdiginize kavusurusunuz

dj_safak

Alıntı yapılan: SERDAR-KREFELD - Şubat 28, 2009, 04:36:30 ÖSKANKA
AYNI GUN BENDE BAS VURDUM BEN DEN DE HABER YOK CAPRAZ SORGUYA GIRDIM 3 HAFTA ONCE SUPER GECTI ONUMUZDEKI HAFAT GELIR DIYE TAHMIN EDIYORUM BEN

SLM INSALLAH VIZENI HAYIRLISNAN ALIRSINN ARKADAS BIIR SORUM OLACAKDIII SU CAPRAZ SOROSUNDA NELER SORUYORLAR BI ZAHMET CVP LARMISINNN N KIB AEO