Annenin Cesareti

Başlatan ATAAN, Mart 05, 2009, 08:44:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Son söze dikkat….

God cannot reach  everywhere...

...so He  created Mommies!!!

(Tanri her yere yetisemez..
bu nedenle anneleri yarattı.)

...mystery...

son söz güzeell ve doğruu çok doğruu... ya:) alkis:) sağol patroon clap:)

ATAAN

Tercümesini Yazmayi Unuttum Ya, Dur Onuda Ekleyimde Ingilizce Bilmeyen Arkadaslarda Anlasin Gizemcim  okey:)

...mystery...

hahah şimdi ben biliyo mu oldum... :haha: ayy yaşasııınn... yuppi:) :haha:

...mystery...

aaa doğru çevirmişim... yuppi:)

zeytin

Güzel paylaşım Ataan abicim  okey:)

şinasi

Tanrı her yere yetişemez bu nedenle anneleri yarattı... Arkadaşlar bu söz haddi aşan bir söz.Bu söz insanı dinden çıkarır.Tanrı Yani bizim kitabımızdaki adıyle ALLAH her yere ve her şeye yetişir.Zaten öyle olmasa tanrı olmaz.Bazı sözler nefsimize hoş gelebilir ama o sözlere çok dikkat etmek gerekir.Bir müslüman olarak kardeşlerimi ikaz ediyorum.Hoşgörünüze sığınarak.

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 06, 2009, 03:38:53 ÖSTanrı her yere yetişemez bu nedenle anneleri yarattı... Arkadaşlar bu söz haddi aşan bir söz.Bu söz insanı dinden çıkarır.Tanrı Yani bizim kitabımızdaki adıyle ALLAH her yere ve her şeye yetişir.Zaten öyle olmasa tanrı olmaz.Bazı sözler nefsimize hoş gelebilir ama o sözlere çok dikkat etmek gerekir.Bir müslüman olarak kardeşlerimi ikaz ediyorum.Hoşgörünüze sığınarak.
ama bu öyle kötü bi düşünceyle söylenmiş bişey değil ki... :-[ sadece annelerin değerini anlatmak için söylenmiş bişey bunu söylemek içinde bunu seçmişler ama kötü bişey değil bence.... :)

ATAAN

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 06, 2009, 03:38:53 ÖSTanrı her yere yetişemez bu nedenle anneleri yarattı... Arkadaşlar bu söz haddi aşan bir söz.Bu söz insanı dinden çıkarır.Tanrı Yani bizim kitabımızdaki adıyle ALLAH her yere ve her şeye yetişir.Zaten öyle olmasa tanrı olmaz.Bazı sözler nefsimize hoş gelebilir ama o sözlere çok dikkat etmek gerekir.Bir müslüman olarak kardeşlerimi ikaz ediyorum.Hoşgörünüze sığınarak.
Burda Hepimiz Hamdolsun Müslümaniz, Ilginctir, Bu Acidan Bakan Bir Siz Ciktiniz. Resimleri ve Söylenen Metni Tekrar Okursaniz, Burda Annelere Dikkat Cekildigini Farkedersiniz.
Peygamber Efendimizin "Cennet Analarin Ayaklarinin Altindadir" Hadisi Hakkindaki Yorumunuzu Bilmek Bile Istemem Gercekten Bu Yorumunuzdan Sonra.
Saygilar...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 08:40:44 ÖSBurda Hepimiz Hamdolsun Müslümaniz, Ilginctir, Bu Acidan Bakan Bir Siz Ciktiniz. Resimleri ve Söylenen Metni Tekrar Okursaniz, Burda Annelere Dikkat Cekildigini Farkedersiniz.
Peygamber Efendimizin "Cennet Analarin Ayaklarinin Altindadir" Hadisi Hakkindaki Yorumunuzu Bilmek Bile Istemem Gercekten Bu Yorumunuzdan Sonra.
Saygilar...

Tanri yani Allah Anneleri Yavrularina emanetci kilmis bu yüzden, Annelerin ayaklari altinda Cennet cünki Anne olmak evladinda var olmak kendini unutmak , bazen...

Tanrinin yani Allah´in bir yere yetisip yetisememe gibi bir sorunu yok elbette buradaki yazi sadece bir tesbih,
"Annelerin hassasiyetini anlatiyor "
teshbihte hata olmaz insAllah ...

Güzeldi Tesekkürler Ataan bey... okey:) okey:)

şinasi

Ataan bey peygamber efendimizin zikrettiğiniz hadisini biliyorum.Ne manaya geldiğinide en az sizin kadar biliyorum.Yalnız şunu bilinki Cennet yaratılmıştır.ALLAH ise yaratandır.Ben sadece bazı şeylerin şakaya ve teşbihe gelmeyeceğini bildiğim için uyarmak istedim.Yani görevimi yaptım.İsteyen kardeşim dikkate alır isteyen kardeşimde almaz .Bundan sonrası beni ilgilendirmiyor.Selamlar.

ATAAN

Uyariniz Icin Tesekkürler Ama Takdir Edersiniz ki Peygamber Efendimiz Latifeyi Cok Severdi, Lütfen Dinimizi Böyle Öcü Böcü Görmemeye Calisalim.
Aman Bu Günah Su Haram Demek Yerine Niyete Bakmak Gerek Diye Düsünüyorum.
Uyariniz Icin Tekrar Tesekkür Ederim Fakat Bende Günahi Sevabi Ayirabilecek Yastayim Sanirim.
Saygilarimla Efendim