Nami diyar 3, 14 yani Onur kardesim, Üniversite Hakkini kazandi

Başlatan gece, Mart 13, 2009, 04:03:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

tebrikler onur  alkis:)

adım attığın bu yolda başarılı olursun inş.hayırlı olsun. alkis:) alkis:)

NİLSENAM

3,14

--> Canım Ablam Benim yaa. Çok duygulandım inan. İyi ki varsın sen, biricik ablacığım benim. :-* Sen hep ol ya bizlerle, inşAllah üniversiteden mezun olduğum gün de gelir Allah'ın izniyle ve kutlarız yine hep birlikte. alkis:)

Senin hep destek olman düşüncesi bile yetiyor. :-*

Ve şu an çok mutluyum! yuppi:) Allah herkesi isteklerine ve hedeflerine ulaştırsın inşAllah. AMİN! :angel:

3,14

--> Teşekkürler Nilsenam. alkis:) AMİN! :angel: alkis:)

O günler de gelecek Allah'ın izniyle önce. :angel:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 04:17:12 ÖS--> Canım Ablam Benim yaa. Çok duygulandım inan. İyi ki varsın sen, biricik ablacığım benim.  Sen hep ol ya bizlerle, inşAllah üniversiteden mezun olduğum gün de gelir Allah'ın izniyle ve kutlarız yine hep birlikte.

Senin hep destek olman düşüncesi bile yetiyor. :-*

Ve şu an çok mutluyum! yuppi:) Allah herkesi isteklerine ve hedeflerine ulaştırsın inşAllah. AMİN! :angel:

Amin Canim Kardesim InsAllah ... :angel: alkis:)

3,14

gece

Canim Damadim Onur, Seni Tebrik Ediyor Basarilarinin Devamini Diliyorum Kardesim
Senden Hep Güzel Haberler Almak Nasip Olur InsAllah Hep Böyle...

Ataan ...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 04:18:48 ÖS--> Teşekkürler Nilsenam. alkis:) AMİN! :angel:
     O günler de gelecek Allah'ın izniyle önce.

inş. alkis:) alkis:)

esma 41

Tebrik ederim Sevgili Yegenim.
Senin adina cok sevindim .

ALLAH zihin acikligi versin.
Sana okulunda ve hayatinda basarilar dilerim.

Du wirst oder besser gesagt du bist ein guter Schüler.  okey:)

Mach weiter so . ;)

Bu ciceklerde benden sana ...
[/size]

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 13, 2009, 04:35:32 ÖSCanim Damadim Onur, Seni Tebrik Ediyor Basarilarinin Devamini Diliyorum Kardesim
Senden Hep Güzel Haberler Almak Nasip Olur InsAllah Hep Böyle...

Ataan ...

--> Tekrar teşekkürler Ataan Kayınbiladerim! utanan:) alkis:)

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 13, 2009, 04:39:03 ÖS
Tebrik ederim Sevgili Yegenim.
Senin adina cok sevindim .

ALLAH zihin acikligi versin.
Sana okulunda ve hayatinda basarilar dilerim.

Du wirst oder besser gesagt du bist ein guter Schüler.

Mach weiter so .

Bu ciceklerde benden sana ...
[/size]

--> Bu güzel çiçekler için çok teşekkür ederim Esma-Tante ay yani pardon Esma-Hocam. ::) Dil alışkanlığı işte Hocam. Ama sen yine de benim Tante'msin! alkis:) Sadece sınıfta Hocam diyeyim en iyisi. ;D

esma 41

Hoca demesende olur sayin  cok degerli sevgili yegenim.  :)

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 13, 2009, 04:44:39 ÖSHoca demesende olur sayin  cok degerli sevgili yegenim.  :)

--> Tantem okul çatısı altında Hocamsın ay yani şey pardon, öğretmenimsin! :-* yuppi:)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 13, 2009, 04:48:27 ÖS--> Tantem okul çatısı altında Hocamsın ay yani şey pardon, öğretmenimsin! :-* yuppi:)

Tamam öyle olsun , senimi kiracam.  ;D

3,14

...mystery...

onur abi ben bunu sana söylemiştim ama tekrar söylemek istiyorum gerçekten çok çok çok sevindim... alkis:) üni.ye ne kadar çok gitmek istediğini biliyoruz... :) başarılı olacağınada inanıyoruz... :) herkesin dediği gibi inşAllah üniveristeden mezun olduğun günüde böyle kutlarız... alkis:)

zeytin

tebrik ederim Onur senin adına çok sevindim inş. menzıniyetinide kutlarız ve halayını çekerizz alkis:)