vize hakıkında

Başlatan Onur Çetin, Mart 16, 2009, 09:18:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur Çetin

kusura bakmayın rahatsız ediyorum
ben gecenlerde muracat ettim. konsolosluktakı kadın a1 sertifikasını alalı 6 ay olmus dedı neden bu kadar gec kaldın muracatta dedı dedım ıkıncı muracatım bu senı almanca sınav yapacam dedı baska bır kadın geldı almanca sorlar sordu sadece turkce yanıt verdım mesela annenın adıne kısa cevap sonra ılk kadın dedıkı almancan daha ıyı olmalıydı sımdıye kadar ama benım muracatımı yaptı sizce bir sorun olurmu birde eşimin ek işi bir sene olması gereklimi

teşekkur ediyorum

halecim

öncelikle geçmiş olsun benim sertifika sürem 8 aydı bayan almancayı unutup unutmadığımı sordu akabinde almanca ismin ne nerden geliyosun dedi tabi almanca cvp verdim şükür hiç bi sorun çıkmadı..inşAllah sendede bi sorun çıkmaz arkadaşım kalbini ferah tut ya daha çok zaman var önünde şimdiden kafaya takma vize bekleme süresi çok gıcık bi süre...

mub@rek

>:( Uyuz insan cok memlekette, Allah yardimcin olsun kardes. Ama herkeze tek tavsiyem var. Herseyi zamaninda yapiniz helede Yurt disi düsünen arkadaslar icin.

amed58

mübareke aynen katılıyorum bencede öyle olması gerek keşke vizeye gitmeden önce şöyle genel bir tekrar yapaydın