Aile Birlesimi ( Bebegimiz oldu ama babasi yanimizda degil )

Başlatan TeK ÖzLemimSin, Mart 21, 2009, 05:09:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

TeK ÖzLemimSin

zeytin

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Mart 22, 2009, 07:30:56 ÖSTamam Abim Mutlaka haber vericem  ya:)

Allah kavuştursun inşAllah sevinçli haberinizle burda halayınızı çekerizz ;D

TeK ÖzLemimSin

AMIN canim insAllah  sizLer BöyLe dedikCe icim icime Sigmiyor rahaTliyorum cok SaoLun :)
HaLayin basini kim cekicek , kizima simdiden halaya alisdirim :) ortada o oynar ( daha bi bucuk aylik ablasi ) :):)
Tekrar tskler moral ve destekleriniz icin.. saygilar

five-seven

bende aynı durumdayım eşim ve kızım almanyada bende a sınavına girdim kaybettim fakat bu yasayı eşim alman yasasını okurken ögrenmiş ve başvuruyu yaptı bende konsolosluk görüşmesi için randevu aldım ayın sonuna ataan abi sagolsun benim iime su serpmişti Allah herkesi sevdigine kavuşturur inşAllah bu arada ataan abi herşey için teşekürler..

zeytin

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Mart 22, 2009, 08:23:04 ÖSAMIN canim insAllah  sizLer BöyLe dedikCe icim icime Sigmiyor rahaTliyorum cok SaoLun :)
HaLayin basini kim cekicek , kizima simdiden halaya alisdirim :) ortada o oynar ( daha bi bucuk aylik ablasi ) :):)
Tekrar tskler moral ve destekleriniz icin.. saygilar

Sen merak etme çok kısa zamanda eşine kavuşacaksın.Bebişide yerime öp.Sadece sabır gerekiyo bu gibi durumlarda. ;D

TeK ÖzLemimSin

> Sen merak etme çok kısa zamanda eşine kavuşacaksın.Bebişide yerime öp.Sadece sabır gerekiyo bu gibi durumlarda. Grin <

Amin Canimsin ya Amin Cok Saol inan siz böyle dedikce ben mutlulukdan ucuyorum yaa  yuppi:)
ALLAHIMI söyletiyor nedir insAllah dediginiz gibi olur cok Saolun ..
Öptüm kocaman hemde oda ellerinizden öpermis :) Sabra gelince 6 sene sabretmisiz sanirsam bu ALLAHIMIN izni ile beteri bi veya iki ayda sabrederiz ki insAllah o kadar sürmez :) Tekrar tskler .. Saygilar

zeytin

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Mart 23, 2009, 01:12:52 ÖS> Sen merak etme çok kısa zamanda eşine kavuşacaksın.Bebişide yerime öp.Sadece sabır gerekiyo bu gibi durumlarda. Grin <

Amin Canimsin ya Amin Cok Saol inan siz böyle dedikce ben mutlulukdan ucuyorum yaa  yuppi:)
ALLAHIMI söyletiyor nedir insAllah dediginiz gibi olur cok Saolun ..
Öptüm kocaman hemde oda ellerinizden öpermis :) Sabra gelince 6 sene sabretmisiz sanirsam bu ALLAHIMIN izni ile beteri bi veya iki ayda sabrederiz ki insAllah o kadar sürmez :) Tekrar tskler .. Saygilar

Benimde 7 sene oldu aynı şekilde bizde bekliyoruz geç olsun ama güç olmasın...Herzaman hayırlısını istemek en doğrusu. okey:)

TeK ÖzLemimSin

> Benimde 7 sene oldu aynı şekilde bizde bekliyoruz geç olsun ama güç olmasın...Herzaman hayırlısını istemek en doğrusu.  okey:) <

HaKLisin canim Saol TeseLi Ve Destegin icin :)

TeK ÖzLemimSin

Herkeze iyi aksamLar..
Esime ATAAN abimin dedigi evraklari bugün yoLLadim..! HizLi postaYoluyla Yani 3 Gün Icinde esimin Eline ( Bu Sefer insAllah tam sekilde vede sarf acilmadan ) Elisine gecer.. Cok Heycanliyiz Evraklari aldigi gün Randevu alip konsolosluga gidecek ALLAHIMIN izni ile.. SizLerde Dualarinizi Eksik etmeyin.. En ufak Gelismede SizLerle PAylasacagim SÖZ :) Saygilar..

TeK ÖzLemimSin

Herkeze Selam..

Bu oLay Bizim icin Olumlu bi sonuc olabilirmi?

Esime Bu hafta benden habersiz Alman Jugendamtindan Mektub Yollanmis, Esim suan yanimda olmadigi icin ( Unterhaltsvorschus , bescheid. ) Yollamislar , Kiziniza her ay 117,00€ ödeyin diye.. Benim bundan hic haberim yok  :-\  sorun parayi ödemesi yada ödememesi degil Biz esimle kizimiza bosanmis gibi yada lafaka gibi para ödemesini istemiyoruz yanimizda olup kizina o parayi ordan yollayacagina bir aile olup yasamak büyütmek istiyoruz  :cryla: :(

Bir Sorum olacak insAllah yardimci olabilirsiniz fikirlerinizi bekliyorum..
Esime Bu gelen evraklan .. Cocuk Üzeri Ailebirlesimindeki Randevusuna onuda götürüp gösterse ve deseki ben herseyinle kizimi kabuleniyorum uzakdan bir yabancimis gibi para yollamak istemiyorum yanisina gidip ona daha cok maddiyat vede baba olmak istiyorum alman makamlari beni ( esimi ) cocugum olduguna tamimlamis ben ailemin yanisina gitmek istiyorum.!!

Buda sizce bi avantaj olurmu bizim icin .. ?
Ve kizima namensäderung yapildi, Aslinda babasi yanimizda degil diye kizimin soyadi benim kizlik soyadimi alacakti. Ben burdan standesamta gidip Kizimin evlilik ici olduguna ve esimin soyadini almasini istedigimi söyledim , bunun üzerine Standesamt bana bir evrak verip bunu esinize yollayip imzalasin ve bana geri getirin dedi. ( imza sunun icin gecerli idi .. Ben kizim Tuana .. Babas oldugumu kabul ediyorum kizim benim soyadimi almasina izin veriyorum, ) Kizim suan esimin soyadini tasiyor. Cevaplarinizi bekliyorum ALLAH razi olsun Saygilar..