BenDen Tüm HasreT CekiP KavusMayi BekLeyenLere GeLsin :(

Başlatan TeK ÖzLemimSin, Mart 22, 2009, 02:04:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TeK ÖzLemimSin

Herkese Selam.. Bu Slaytim Benden Tüm hasreT Cekip BekLeyen ArkadaSlarima GeLsin.. :(

NİLSENAM

hoşgeldiniz teközlemimsin, bunu şarkı hediye etmek istemisiniz bölümüne atıcaktınız.... :) :)

TeK ÖzLemimSin

Hosbuldum tskler dikkat etmemisim pardon o zaman burdan alip oraya Aktariyorum :)

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Mart 22, 2009, 02:17:41 ÖSHosbuldum tskler dikkat etmemisim pardon o zaman burdan alip oraya Aktariyorum :)

Sorun Degil Sayin TeK ÖzLemimSin
Burdada kalabilir Hediye edermisiniz bölümünede asabilirsiniz Slaytinizi
Tesekkür Ederiz ayrica... okey:)

3,14

NİLSENAM

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Mart 22, 2009, 02:04:52 ÖSHerkese Selam.. Bu Slaytim Benden Tüm hasreT Cekip BekLeyen ArkadaSlarima GeLsin.. :(

tşk.ederim... ellerinize sağlık :) alkis:) alkis:)

TeK ÖzLemimSin

HeLaLimSin2407

HeLaLimSin2407

HeLaLimSin2407

HeLaLimSin2407

HeLaLimSin2407

HeLaLimSin2407

HeLaLimSin2407

Iyi SeyirLer Dilerim.. Benim Gibi hasRet Ceken Kavusmayi BekleyenLere Gelsin..:(

NİLSENAM

TeK ÖzLemimSin

ALLAHIM hepimize sabir versin :(:( HeLe ben cok Özledim KEske yanimda olabilse GeceLeri kizima sarilip yatiyorum keske babasida olsa koklasa sevse ahhh keskeeeee :(

NİLSENAM

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Mart 22, 2009, 03:04:14 ÖSALLAHIM hepimize sabir versin :(:( HeLe ben cok Özledim KEske yanimda olabilse GeceLeri kizima sarilip yatiyorum keske babasida olsa koklasa sevse ahhh keskeeeee :(

amin,en kısa zamanda kavuşuruz inş. :-[ :-[

TeK ÖzLemimSin