a1 sınavının kalkacağına ilişkin haber duydum..

Başlatan merytylor, Mart 29, 2009, 05:26:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merytylor

merhaba arkadaşlar dün almanyada yayınlanan avrupa hürriyet gazetesinin haberine göre (Avrupa insan hakları mahkemesi toplanmış ve bir karar alınmış aile birleşim sınavı kalmış ve bu yasa nisan ayında yürürlüğe giricekmiş)bende arkadasımdan duydum.Bilgisi olan varsa veya da gazeteyi okuyan varsa lütfen bu habere bir açıklık getirelim.Gerekli arastırmalar yapılsın.şimdiden teşekkür ediyorum...

ATAAN

Bu Yasa Ciktigindan Beri Kalkacak Söylentileri Eksik Olmuyor, Konsolosluktan Istenen Belgeler Arasindan A1 Belgesi Cikartilana Kadar Bu Haberler Sadece Söylentiden Öte Gitmez. okey:)

Umit07

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:40:13 ÖSBu Yasa Ciktigindan Beri Kalkacak Söylentileri Eksik Olmuyor, Konsolosluktan Istenen Belgeler Arasindan A1 Belgesi Cikartilana Kadar Bu Haberler Sadece Söylentiden Öte Gitmez. okey:)
Aynen Katılıyorum. Bu Tarz Söyletinlerin Ardı Arkası kesilmedi Heralde Bir Tek Ciddiye Alan Biziz :)
Boş ver kazanalım gidelim.

facetoface

evet bende katılıyorum :) sürekli eksik olmuyor bu haberler

smaili

A1 kalkacak diye sevinmeyelim kalkarsa B1 getirirler...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 30, 2009, 01:08:47 ÖÖA2 Yolda Arkadaslar

A2 yolda oldugu gibi, Süresiz oturum alma konusunda her gün biraz daha zor sartlar ileri sürüyorlar
Arkadaslar A1 Kalkicak sacmaliklariyla vakit kaybetmeyelim ... okey:)

merytylor

Çok haklısınız bu habere inanıp calışmaları durdurmuş nisan ayını iple deilde halatla cekenler tanıyorum.Alman hükümeti a1 i kaldırırsa a2 koyar veye da başka bişey.Her neyse işte tesekürler umarım yorumlarınız ilgili kişilere kapak olur...