A 1 sınav stresı...

Başlatan eb_sel, Nisan 02, 2009, 07:34:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eb_sel

2008 eylul den aralık 18 e kadar almanyada vhs ye gıttım.. 2 haftadır oncekı bılgılerımı tekrar ederek evde sınava hazılanıom ve 17 nısanda ıstanbulda sınava gırıcem. evde hazırlandıgım ıcın sınava daır bılgım yok bu sıteden bır cok bılgı okudum.stres ve heyecanımı koreltemıyorum. . bakalım sonuc ne olucak. tum arkadaslara basarılar...

merytylor

Pozitif olun,Olumlu düşünün,Rahat olun,Kendinizi kasmayın.Unutmayınız ki kazananlardan hiçbir eksiğiniz yok.Herşey sizin elinizde..Durmak Yok Çalışmaya Devam...Kolay Gelsin...ya:)

erginkynr

bende 17 nisanda sınava giriyorum gittiğim kursta bi deneme sınavı yapıldı durumda iyidi ama bakalım ortam nasıl kazanırık inşAllah

eb_sel

Alıntı yapılan: merytylor - Nisan 03, 2009, 02:52:47 ÖSPozitif olun,Olumlu düşünün,Rahat olun,Kendinizi kasmayın.Unutmayınız ki kazananlardan hiçbir eksiğiniz yok.Herşey sizin elinizde..Durmak Yok Çalışmaya Devam...Kolay Gelsin...ya:)

Haklısın... Sınav günü yaklasıyor.... cofe:)

eb_sel

Alıntı yapılan: erginkynr - Nisan 07, 2009, 01:12:03 ÖÖbende 17 nisanda sınava giriyorum gittiğim kursta bi deneme sınavı yapıldı durumda iyidi ama bakalım ortam nasıl kazanırık inşAllah

Sınav tarıhımız aynı gun... sende mı Istanbulda gircen ;D