3 Nisan cuma İstanbul A1 sınavına giriyorum

Başlatan simya, Nisan 02, 2009, 09:16:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

simya

Yarın 3 Nisan cuma. Bende buradaki bir çok arkadaşım gibi A1 sertifikası almak için İstanbul'da sınava gireceğim. Bu akşama kadar kalbim çok sıkışıyor ve nefes alamıyordum ama şimdi o stresten eser kalmadı çok şükür.Yarın olsada sınava girsem diyorum artık. İnşaAllah sınav sonucu olumlu olurda,heyecanımı sizinle paylaştığım gibi sevincimide paylaşırım. Dualarınızdan unutmayın.

Saygılar

jentzsch

Allah zihin açıklıgı versin.

Viele Erfolg..   ;)

ozhan_c84

Allah yardımcın olsun arkadasım ınsAllah kazanırsın

Umit07

Allah Yardımcın olsun Umarım Geçersin Kardeşim.

ozhan_c84

sınavda neelr cıktı hala eklenememıs hanı bıze tıyolar:D

simya

Alıntı yapılan: ozhan_c84 - Nisan 06, 2009, 10:21:47 ÖSsınavda neelr cıktı hala eklenememıs hanı bıze tıyolar:D

Güzel kardeşim, inanınki sınavda buraya yazmak için aklımda kalsın diye mektubu çok okudum ama sınavdan sonra" Ihre Cladua " dan başka bir şey hatırlayamadım :( sizlere karşı çok mahcub oldum . Çünkü ben burdaki mektublardan çalıştım bana çok faydası oldu.Sınavda da bunu düşündüm ,benimde onlara faydam dokunsun  diye gayret ettim ama .......Üzgünüm...
Kusura bakmayın , sizlere karşı çok mahcubum .....

Saygılarımla

BestSaiLor

simya

Bugün salı, 5 gün oldu sınava gireli ses seda yok. Yarın akşam acaba " sınavı geçtim arkadaşlar" diye bir konu açabilecekmiyim?

Umit07

Alıntı yapılan: simya - Nisan 07, 2009, 07:38:18 ÖSBugün salı, 5 gün oldu sınava gireli ses seda yok. Yarın akşam acaba " sınavı geçtim arkadaşlar" diye bir konu açabilecekmiyim?
İşAllah Açıcaksın O Konu Başlığını Sabırsızlıkla Bekliyoruz. Bende Nisanın 4 de girdim Halen Belli olmadı. Hadi Güzel Haberlerini Bekliyoruz..

ozhan_c84

Alıntı yapılan: simya - Nisan 06, 2009, 10:55:32 ÖSGüzel kardeşim, inanınki sınavda buraya yazmak için aklımda kalsın diye mektubu çok okudum ama sınavdan sonra" Ihre Cladua " dan başka bir şey hatırlayamadım :( sizlere karşı çok mahcub oldum . Çünkü ben burdaki mektublardan çalıştım bana çok faydası oldu.Sınavda da bunu düşündüm ,benimde onlara faydam dokunsun  diye gayret ettim ama .......Üzgünüm...
Kusura bakmayın , sizlere karşı çok mahcubum .....

Saygılarımla

canınla saolsun arkadasım ;)