HANNOVVER İÇİN VİZEYE BAşVURAN VAR MI ?

Başlatan gülümse35, Nisan 06, 2009, 01:56:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: Chete66 - Nisan 07, 2009, 06:53:19 ÖS
bende alman vatandasiyim benimde esim yanima gelecek ,sadece merak ettigim  iste maas belgesi felan  istiyorlarmi alman vatandasi olan kisilerden ? sizde istedilermi ?

Alman vatandasi olan kisilerde Gelir,Ev tabusu vs , Istenmiyor.

gülümse35

bakalım hannovvere evraklar kaç günde gidecek bir de tatiller girdi yaa  bekle de dur bakalım ...

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 10, 2009, 12:12:11 ÖSbakalım hannovvere evraklar kaç günde gidecek bir de tatiller girdi yaa  bekle de dur bakalım ...

Aynen Öyle Insalla cabuk gider.. Benim 5 Gün oldu gitmismidirki  ??? Hayirlisi hakkimizda..

gülümse35

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Nisan 10, 2009, 12:25:27 ÖSAynen Öyle Insalla cabuk gider.. Benim 5 Gün oldu gitmismidirki  ??? Hayirlisi hakkimizda..

canım valla 4 günde gidenini bile duyduk ama şans işte ...

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 10, 2009, 05:52:48 ÖScanım valla 4 günde gidenini bile duyduk ama şans işte ...

Ah Gülüm Bizdede o Sans olmadigi icin fazla ümidim Yok acikcasi.. Hep insan hayati boyunca olumsuzluklarla karsilasinca insan evladi ister istemez olumlu düsünemiyor bizimkide öyle iste.. Hayirlisi beklemekden baska caremiz yok RABBIM NEYLERSE GÜZEL EYLER InsAllah elbet bizde kavusacagiz  :-*

gülümse35

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Nisan 10, 2009, 06:04:14 ÖSAh Gülüm Bizdede o Sans olmadigi icin fazla ümidim Yok acikcasi.. Hep insan hayati boyunca olumsuzluklarla karsilasinca insan evladi ister istemez olumlu düsünemiyor bizimkide öyle iste.. Hayirlisi beklemekden baska caremiz yok RABBIM NEYLERSE GÜZEL EYLER InsAllah elbet bizde kavusacagiz  :-*

Haklısın canımcım ne güzel söylemişssin..düz murat yokmuş benimde hep öyle oldu hep zorlayarak başardım bişeyleri yani yok öyle kendiliğinden nerdee..İnşALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 10, 2009, 06:09:54 ÖSHaklısın canımcım ne güzel söylemişssin..düz murat yokmuş benimde hep öyle oldu hep zorlayarak başardım bişeyleri yani yok öyle kendiliğinden nerdee..İnşALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Aynen Öyle canimsin Ne Yapalim Sabir Dicez Gülüm..

merytylor

KIZLAR BENDE HANNOVER E GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN ARANIZA BENİDE ALIN okey:)

meay

slm bende hannover/celleden inş benim eşimin cabuk cıkar ben alman vatandası degilim ama polisle normal konusmaya gitmişdim su kadar geliriniz olsun sorun olmaz dedi hayırlısı benim eşim kursa gidiyor 6 yada sınav var sınavdan korkumuz yok eşimin almancası saun ii gidiyır benim korkum burası vizeye burasımı karar veriyor almanyamı bide burdakı policle birkac kişi oturupmu kara veriyor buna kafam cok karısık hayırlısı hepimiz için

gülümse35

Alıntı yapılan: merytylor - Nisan 11, 2009, 02:14:05 ÖSKIZLAR BENDE HANNOVER E GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN ARANIZA BENİDE ALIN okey:)

Aramıza hoş geldin bakalım hannovver ne kadar sürede hazırlıyor kızlar göreceğiz ..

merytylor

Hoşbulduk canım ne güzel ya cok sevindim en azından yalnız deilmişim Hannover e gitmekle.Gülümse ben haftaya randevu alıcam kararlaştırdım yarınki randevu iptal.Merak ediyorum biz kac gün beklicez acaba vizeyi inşAllah fazla bekletmezler harbi o da ayrı bir dert valla ya..

gülümse35

Alıntı yapılan: merytylor - Nisan 13, 2009, 09:02:26 ÖSHoşbulduk canım ne güzel ya cok sevindim en azından yalnız deilmişim Hannover e gitmekle.Gülümse ben haftaya randevu alıcam kararlaştırdım yarınki randevu iptal.Merak ediyorum biz kac gün beklicez acaba vizeyi inşAllah fazla bekletmezler harbi o da ayrı bir dert valla ya..

merytylor  ben 8 nisanda başvurdum izmirden,,sen nereden başvuracaksın..

KasperSky

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 06, 2009, 02:41:45 ÖSinşAllah birtanem inşAllah hayırlı haberlerini bekliyorum bu arada... :angel:
Gülümse35 kardeş sana başvuru esnasında ne sorular sordular tam olarak sölermisin rica etsem okey:)

gülümse35

KasperSky  arkadaşım sana kısaca anlatayım ,eşinle nerde tanıştın ? ne zaman türkiyeye geldi ne zaman evlenme teklifi etti istemeye kim geldi düğün nerde oldu ?düğüne kimler katıldı?,eşin ne iş yapıyor ?çocuk var mı?kaçıncı evliliğiniz?düğün tarihiniz? bu sorular bazı arkadaşlarıma almanca da sormuşlar ama bana sorulmadı arkadaşım dilerim yardımcı olmuşumdur..

KasperSky

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 13, 2009, 10:24:01 ÖSKasperSky  arkadaşım sana kısaca anlatayım ,eşinle nerde tanıştın ? ne zaman Türkiyeye geldi ne zaman evlenme teklifi etti istemeye kim geldi düğün nerde oldu ?düğüne kimler katıldı?,eşin ne iş yapıyor ?çocuk var mı?kaçıncı evliliğiniz?düğün tarihiniz? bu sorular bazı arkadaşlarıma almanca da sormuşlar ama bana sorulmadı arkadaşım dilerim yardımcı olmuşumdur..
Çok tşk ederim kardeşim Vielen Danke !  ;D İnş en kısa zamanda vizene kavuşursun darısı başıma  :angel: :angel:

gülümse35

KasperSky  kardeşim hayırlı haberlerini bekliyoruz..Keine PANİK  ;D  amin inşAllah vizelerimiz çabuk çıkar  utanan:)

EL-TURCO

simdi bilmeyen arkadaslar icin:hannover hamburg kölne basvuran diye yazan arkadaslar.!trdeki gibi degil burda her ilcenin,kasabanin kendi belediyesi var.eyalet sistemi!!!otomatik olarak yabancilar polisi denen bölüm evraklarla ugrasir!landrasamt-auslandebehörde(yabancilar dairesi) ilgilenir.onun icin herkesin farkli sürelerd olmasi normaldir.
örnek;berlin merrkezde oturan birinin evragi ile berlinin bir köyünde oturan birinin kagitlari ayni sürede bitmez!nüfüs olayi.
sabir ve sans isi bu.bekleyen herkese kolay gelsin...