perşembe günü almanyaya gidiyorum

Başlatan vindela, Nisan 06, 2009, 06:58:28 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vindela

arkadaşlar perşembe günü almanyaya gidiyorum eşim yarın geliyor vede perşembe gidiyoruz çooook mutluyum ama birokadarda ailemden vatanımdan ayrılacagım için üzgünüm hayat ikisini birden vermiyor insana olsun napalım herşey hakkımda hayırlı olur inşALLAH cümle din kardeşlerim  içinde RABBİM yar ve yardımcımız olsun ömrümüz boyunca

newscrew

yolun açık olsun. ne kadar sürdü başvurudan sonra işlemler?

vindela

105 günde geldi vizem darısı başına kardeşim

newscrew

Alıntı yapılan: vindela - Nisan 06, 2009, 07:09:12 ÖS105 günde geldi vizem darısı başına kardeşim
teşekkür ederim. hangi şehire gidiyorsun hayırlısıyla?

vindela

ATAAN

Vindela, Mutluluklar Diliyorum, Ailenizle Birlikte Huzurlu Bir Hayat Yasamanizi Dilerim.
Bizleri Unutmayin, Hayirli Yolculuklar
Her Zaman Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz  okey:)

zeytin

Vindel Allah Yolunu açık etsin...Hayırlı yolculuklar Bizleri sakın unutma... halayy:) halayy:)

TeK ÖzLemimSin

Hayirli Yolculuklar Canim Arkadasim ALLAHIM hakkinizda hayirlisini nasip eylesin Huzurlu Bereketli Saglikli Sevgiyle bir Yasam Diliyorum Sana Tüm sEvdiklerinle.. ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..  :-* byby:)

nur71

Hayırlı yolculuklar kardeşim,Allah utandırmasın inşAllah.Haa senden bir ricamız var,AYAĞINI İYİCE SÜRÜYEREK GİT  :haha: :haha:

mub@rek

gülümse35

Allah yolunu açık etsin arkadaşım darısı bizlerin başına inşAllah ..

NİLSENAM

vindela Allah yolunu açık etsin,herşey gönlünce olur inş. yuppi:) yuppi:) halayy:)

melis34

mehtap12

cherie

Esimehasret

yolun acik olsun bakarsin hamburgda görüsürüz neresine gidiyorsun?

*gökçe*

yolun açık olsun darısı bize inşAllah