CIKTIIII 19 GÜNDEEEEE VİZEMMMMM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Başlatan umut_88116, Nisan 10, 2009, 02:02:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umut_88116

ARKADASLAR VİZEM YENI GELDDİİİİİİ AİLE BİRLEşİMİ İLE BASWURU YAPMISTTIM COK MUTLUYUMMMMM halayy:) halayy:) halayy:)

gülümse35

tebrikler arkadaşım yolculuk nereye??? darısı başımıza inşAllahh..haydı halayaa halayy:) alkis:) yuppi:)

umut_88116

TşşKK EDERİMMMMM nürnberg eeee gidiyom haftaya kısmetseeeeeeeeeeee

BestSaiLor

UMUUUUUUUUUUT hayirli olsun !! bak duaLarimiz karsiliksiz kalmadi..!! hayirli ugurlu olsun.. insAllah almanyadaki yasaminda güzel olur ! :) Darisi bizim basimiza..!!

umut_88116

tkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk              darısııı sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yasin demir

hayırlı olsun kardeşim bi rekorda sen kırdın hadi bakalım yolun açık olsun

dj_safak

hayirli ugurlu olsun ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH DARISI TÜM HASRETLIK CEKENLERIN BASINAAAAAAAAAAAAAAA alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:)

nur71

Bak gördünmü geldi işte.Gözün aydın olsun kardeşim. halayy:)Listeden kendini silmeyi unutma sakın ;D
Nürnberg taraflarında hızlı ilerliyor maşAllah.Hamburg Berlin Köln çok yoğun

ozhan_c84

arkadasım hayırlı ugurlu olsun darısı bekleyenlere fakat bır sorum olacak kımısı 3-4 ay vıze beklıyor senınkı 19 gunde cıktı bu ısın sırrı nedır;)

TeK ÖzLemimSin

Gözün Aydin Arkadasim Inan Cok sevindim Daha bu Sabah insAllah Vizeni Alirsin yazmisdim bak ALdin vizeni :) ALLAHIM insAllah bu sevinci hepimize bekleyenlere yasatir ( AMIN ) bizim vizeymis gibi sevindim suan ya ayy  yuppi:)

Hadi Halaya
 halayy:)  dance:)  halayy:)

Hayirli Yolculuklar Simdiden Esine Selamlar ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..

TeK ÖzLemimSin

gülümse35

TeK ÖzLemimSin

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 10, 2009, 06:11:13 ÖSnürnberg canım arkadaşımızın gittiği yer

Saol gülüm  :) Nürnberg ' de dayimlar yasiyor ben kisa bi süre orda yasadim sonra Hannovere yerlesdik. InsAllah suan su durum icin pisman olmam hannovere geldigime de burasida öyle cabuk islem yapar  :haha:  :haha:

sonsoz

eb_sel

Alıntı yapılan: umut_88116 - Nisan 10, 2009, 02:02:01 ÖSARKADASLAR VİZEM YENI GELDDİİİİİİ AİLE BİRLEşİMİ İLE BASWURU YAPMISTTIM COK MUTLUYUMMMMM halayy:) halayy:) halayy:)

Hayırlısı olsun bende 17 nısanda A1 sınavına gırıp vızeye basvrucam. Bende Nurnberg  de yasıyacagım... InsAllah benım vızemde senın gıbı cok CABUK GELIR.. YOLUN ACIK OLSUN

umut_88116

herkeze cok tştk ederimm arkadaslar ank baswuru yaptım bennnnnnnn   arkadasımınkıde geldi ikimiz aynı gun gitmiştik şans işteeeee arkadasım ise berlin e gidecekti onunda 19 gunde geldii

darudigy

Tebrikler arkadaşım... Sonunda demek sende gidiyorsun... Çok sevindim...
Darısı hepimizin başına inşAllah... şimdi halaymı çeksek ne yapsak şaşırdım...
Artık sıra bizde... Neyi nasıl yaptın birbir anlat... Bizde kavuşalım artık sevdiklerimize... alkis:)  yuppi:) halayy:) dance:) okey:)