yazacagımı okursanız avukatın yabancılar dairesine gitmesi gerekirmi?

Başlatan cherie, Nisan 12, 2009, 08:36:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cherie

öncelikle deger verip yazdıklarımı okudugunuz icin cok tesekkür ederim

yabancılar dairesinin sefi esime e-mail atarak sahte evlilik yaptıgımızı söylemis elinde herhangi bir kanıt.tek kanıt çapraz sorguda soruların hepsini aynı cevaplamısız acaba yanlıs cevaplasaydık vizemi verecekti diye düsünüyorum neyse avukatıma salı günü yabancılar dairesine gitmesini söyledim o ise gitmemenin dah aiyi oldugunu ve fax cekecegini söyledi eger vermezlerse onları mahkemeye verecegini belirten bir fax cekecekmis cünkü vermemeleri icin sebep yok sizce avukatım gitsinmi yada bu konu hakkında ne düsünüyorsunuz bu arada esim saf alman maası ve evi cok iyi herhangi bir sorunumuz yok

fuchs

Eger olumsuz bir E-mail aldiysaniz bence Avukati devreye sokun ve Dava acin. Siz hakkinizi ariyorsunuz ve sonuna kadarda arayin hakkinizi  okey:)

eb_sel

Ya ınanın yardımcı olmak ısterdım tek yapabılcegım dua etmek Allahım yardım eder umarım. en cok korktugumu yasamıssınız. Bu tarz cumleler okudum bazı bolumlerde ve psıkolojımı etkılemeye basladı. Cuma A1 sınava gırcem daha vızeye basvurmadan oyle olumsuzlukları duymak benı tır tır korkutuo...

thamess

bnim de korkularımdan biri o aslında korkmamam gerekn bişiy çünkü sahtelik yok bişiy yok severek evlenenleralamıyosa kim alcak bu vizeyi anlamıyorum :S:S:S:S

cciwann

peki ben red gelen arkadaşa birşey soracağim bu sorunu alman yabancılar polisi mi yoksa burda ki alman konsolosluğu mu veriyor. bide bir aralar ben forumda yabancilar meclisi diye birşey okumuştum ama hatırlamiyorum ayrıntısını onu bi araştirin isterseniz. kolay gelsin size.