Almancax Hk.

Başlatan mub@rek, Nisan 16, 2009, 06:51:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar,

Dogrusunu isterseniz bu siteden yolu gecen bir cok arkadasimiz var. Bunlarin hepsi zamanin' da öyle yada böyle Almancax' in bilgi ve tecrübe birikimin' den faydalanmis insanlar. Ben internet ortamin da faliyet gösteren ve hizmet veren siteler de öne cikan isimler' den yana olmam. Benim icin hizmet veren kurum önemlidir yani mub@rek sitede en faal üye olsa dahi bu Almancax' in basarisidir, mub@rek' in degil.

Portal' a kayit olan üyenin telif hakki artik üye oldugu portal' a aittir cünkü. Ayrica basari böyle saglanir. Bizler hem sohbet hemde faydali bir ortam sunmak icin bir araya geldik. Hepimiz cesitli Ülke ve Sehirler' den baglaniyoruz bu siteye.

Kimimiz Esiyle evlenmek icin gerekli sartlar' i arastiriyor,
Kimimiz burda edindigi arkadaslariyla sohbet ediyor,
Kimimiz faydali bilgiler ariyor,
Kimimiz ise ögrenmek istedigi diller hakkinda ön bilgi topluyor...

Düsünücek olursak bu denli faâl ve islevsel bir portalin kontrolü de zor oluyor. Maddi Manevi bazi yükümlülükler gerektiren bir konu bu. Almancax' in Kurucusu Muharrem EFE kardesimizin göstermis ve bize sunmus oldugu bu ortam' in hakkini en iyi sekilde vermemiz gerektigini düsünüyorum.

Ben herkez' i BİR olmaya davet ediyorum...

Her zaman hizmet vermeyi kendine vazife eden, seviyeli ve devamliligiyla ön plana cikan BİR Almancax istiyoruz..

Bu güzel ortami ne bozalim, nede kimsenin bozmasina izin verelim.

İyi günler dilerim, Keyifli sohbetler..

nur71

Evet Almancax sayesinde bir çok bilgi edindik.Aynı kervandayız,sevinenle sevindik,üzülenle üzüldük.Bir aile gibiyiz burda ve inşAllah bu aile yuvamız yıkılmaz.
Forum tekrar açıldığı için Muharrem kardeşimize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
Bu denli faydalı başka bir siteye ,bunca araştırmamdan sonra,rastlayamadım.

burcukafadar

sitenin oturuma kapandigini okudugumda inanamadim. tekrar tekrar okudum ve ne yapicam ben simdi?? demekten kendimi alamadim. bana üye oldugumdan bu yana bu kadar faydasi olan ve almancayi benimsememi saglayan bu güzel site kurucularina oturumu yeniden actiklari ve site konularindan alacagim bilgilere, paylasima izin verdikleri icin tesekkür ederim. saygilar.... iyi calismalar...

RIBERY

bazı seyler okudum almancax kapanacakmiş inşAllah öyle bır şey yok çok faydalı bır form sayfası

esma 41

Alıntı yapılan: RIBERY - Nisan 24, 2009, 01:02:37 ÖÖ
bazı seyler okudum almancax kapanacakmiş inşAllah öyle bır şey yok çok faydalı bır form sayfası

Öyle birsey yok .  :)

Türkiye`nin Almanca Egitim Merkezi almancax "hep Birlikte " yoluna devam ediyor.  okey:)

RIBERY

ınşAllah Allahın ıznıyle

mub@rek

Uzun zamandir giremiyordum ancak bircok yenilikle yine faal durumda oldugunu görmek sevindirici. Burdan gercek anlamda bircok konuda destek alan yada bilgi toplayan arkadaslar var. Onlar icin de acikcasi bir umut kapisi haline gelmis bir platform.

esma 41

Alıntı yapılan: mub@rek - Mayıs 01, 2009, 08:31:56 ÖS
Uzun zamandir giremiyordum ancak bircok yenilikle yine faal durumda oldugunu görmek sevindirici. Burdan gercek anlamda bircok konuda destek alan yada bilgi toplayan arkadaslar var. Onlar icin de acikcasi bir umut kapisi haline gelmis bir platform.

Yazdiklariniza bende katiliyorum.
Cok emek verilmis yenilikler bulunuyor almancax ta.
InsAllah üyelerimize azda olsa bir "umut kapisi " olmaya devam edecegiz.

Sizlerinde destegi ile.  okey:)

Bilgi Paylastikca Güzeldir.   :)