27 nisan pazartesi cıkan mektup sıcak sıcak:)

Başlatan ozhan_c84, Nisan 27, 2009, 09:37:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozhan_c84

merhaba arkadaslar eve yenı geldım ılk ısım almancax a gırmek oldu sınav guzel gectı ınsAllah kazanacagımı ümit ediyorum mektubun konusu MAX MÜLLER formda var benım pek aklımda kalmadı hersey cok guzeldı sınavda cok cok ıı davranıyorlar hocalar sımdı sabırsızlıkla sınav sonucunu bekleyecem

NİLSENAM

Karizmatik KayseriLi

Kardes hayirLi olsun ! Yarin sabahda benim Sinavim var bakaLim bizde neLer cikicak !!

ozhan_c84

saolun arkadaslar kayserılı arkadasım umarım sneınkıde cok guzel gecer sınava gırdın mı bılmıyorumda 4 tane hoca var 3 bayan 1 erkek saolsun hepsıde cok yardımcı oluyorlar ınsAllah yarın senınde guzel haberlerını alırız sadece sprechen de sınıfa gırecegın arkadaslarınla anlas bırbırınıze zor ve uzun sorular sormasınlar oldu bıttı

geveze07

ozhan  hayırlı olsun . nerede girdiniz sınava ? bende 29 mayıs beyoğlunda gireceğim şimdiden stres başladı.

ozhan_c84

ankarada girdim saolun arkadaslar ınsAllah ıı haberler gelır sızlerde ınsAllah kazanırısnız

mavili_mavis

insalaha   hayırlı  guzel heberler verırsın bızlere  sırada vıze   var ınsalah oda  en kısa zamanda   guzel bı   sonucla  alırsın

ozhan_c84

kazandım millettttttt yuppiiiiiiiiiiiiiii 72 aldım:)

esma 41

Tebrik ederim .
Mutlulugunuz daim olur insAllah.

InsAllah diger Arkadaslarda bu Mutlulugu yakin zamanda tadarlar. :)

@Karizmatik Kayserilinin de güzel haberlerini bekliyoruz.

Karizmatik KayseriLi

ArkadasLar merhaba güzeL diLekleriniz icin tsk ederim... benim Sinavimda cok güzeL gecti hatta harika diyebilirim :) formda konu acip detayLi anLatacagim Zaten.. simdi Sonucu bekLiyorum :)

geveze07

karizmatik hayırlı olsun . soruları bekliyoruz.

ozhan_c84

saolun arkadaslar hep bırbırımıze destek olduk bu gune akdar sonuda bend ekurtardım ısnAllah sızler cıınde bu sevıncı yasayacagım

Karizmatik KayseriLi

Alıntı yapılan: geveze07 - Nisan 29, 2009, 06:16:34 ÖS
karizmatik hayırlı olsun . soruları bekliyoruz.

Yeni konu actim arkadasim bütün ayrintisi iLe buLabiLirsin orada..

esma 41

Alıntı yapılan: Karizmatik KayseriLi - Nisan 29, 2009, 06:09:34 ÖS
ArkadasLar merhaba güzeL diLekleriniz icin tsk ederim... benim Sinavimda cok güzeL gecti hatta harika diyebilirim :) formda konu acip detayLi anLatacagim Zaten.. simdi Sonucu bekLiyorum :)

Hayirli olsun sayin Karizmatik Kayserili.

InsAllah güzel sonunclar alirsiniz.

Karizmatik KayseriLi

esma 41