lutfen bı bakın

Başlatan cetince, Mayıs 01, 2009, 12:46:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slm arkadaslar bısey ogrenmek ıstıyodum ben vızemı aldım herkesın ınsAllah vızesı cıkar ama aklıma takılan bı soru var vızenın ustunde 90 gun yazıyo yanı 3 aylık bı vıze vermısler benım ne kadar bızamanda cıkıs yapmam gerekıyo acaba yanı bu 90 gundemı yoksa belırlı bızamanı varmı

dinamo_35

90 günün içinde ne zamna çıkıyorsan çık.oraya ulaştığındada ordungsamt (yabancılar polisi)senin oturumunu uzatır zaten.stress yapma.yeni hayatında Allah kolaylık versin.darısı bizim başımıza artık.

Karizmatik KayseriLi

Hayirli oLsunn.. darisi bizLerin basinaa

Chete66

Hayırlı olsun vizenin süresi dolmadan git. Ama bana sorarsan ben vizemi alirsam inşAllah aldıgım gun akşam biletimi alıp ertesi gun gidecegim heheheh.

Almanyadaki hayatında başarılar dilerim. Hersey gonlunuzce olsun.

Darısı bizlerin (benim) başımıza (başıma) :)))

cetince

cok tesekkurler verdıgınız bılgıden dolayı arkadslar bıraz stres yapmıstım acaba sorun cıkarmı dıye.cunku 90 gunluk bı vıze verdıler ama bu sure ıcındemı yoksa bı zamanı varmı dıye dovunup duruyodum.ınsAllah herkesın vızesı cıkarda bu mutlulugu herkes yasar ınsAllah herkes sevdıgıne aılesıne kavusur hepınızın hayatında basarılar dılerım

Karizmatik KayseriLi

bende istiom vizemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

esma 41

Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygilar