Arkadaşlar Benimde Vize Randevum Yarınnn...

Başlatan merytylor, Mayıs 05, 2009, 09:47:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merytylor

Selam Arkadaşlar benimde vize için görüşmem yarın sabah 08.30 da İstanbuldaki Konsoloslukta olacak.Bugün bütün istenen evrakların hepsini hazırladım.Biraz heyecan gibi bişey var içimde ama kendimi motive etmeye çalışıyorum.VİZE BEKLEYENLER KERVANINA BENİDE ALIRSINIZ ARTIKINNN.. ya:) ya:)Arkadaşlar son önerilerinizi bekliyorum.Hani şöyle püff noktası falan....Birde dualarınıza ihtiyacım var...şimdiden hepinize çok teşekkür ederim...İYİKİİ VARSINIZ... ya:)..

Karizmatik KayseriLi

facetoface

Allah yardımcın olsun dostum gorusmede neler yasandı bitti bilgilendirirsen sevinirim

Chete66

Allah yardımcın olsun. Korkulacak bişey yok. Sadece resmi bir dairedeki gibi davran yeterli :) Bulunacagın ortamda kimse seni yemeyecek :) Sakin ol ve metanetini koru yeter ;) Hersey gonlunce olsun dostum.

Allah yardımcımız olsun...

SABIR

Allah yardımcınız olsun.işAllah herşey gönlünüzce olur.

efe20

herseyı akısına bırak aynı oyun hamuru ggıbı  yaril:) bırak senı ıstedıklerı gıbı sorgulasınlar yoksa pek hos olmuyor Allah yardımcın olsun

merytylor

Sağolun Arkadaşlar dün sabah rüya gibiydi 8.00de girdim içeri cok güzel karsılandım.Kafamda sanki bir iş görüşmesine gidiyorum gibi gittim.Ben bütün evraklarımı vize bürolarına hazırlattırdım zaten kendileri bu işi bildikleri için istenilen sıraya göre düzenliyolar.Neyse  girdim içeri kapıdaki görevli benimle irtibat kurmak için sürekli peşimdeydi nereye gecsem otursam sürekli yanıma gelmeye calısıyodu evraklarıma baktı tamam düzgün dedi o kadar sıraya rağmen hiç beklemeden görüşmeye geçtim.Bayan evraklarımı inceledi cok suratsız bişiydi bende sorduğu sorularda ciddiydim ama arada güler yüzler sergiledim bana sordu siz veya eşiniz birbirinizle tanışmadan önceki hayatınızda imam nikahı yaptınızmı?Hayır ilk evliliğimiz ikimizinde dedim.Ne zamandan beri tanışıyosunuz?Anlatın bakalım eşiniz almanyaya nasıl gitmiş?Eşinizle nasıl iletişim kuruyorsunuz?Birde almanca 3 tane soru sordu ADINIZ NEDİR?NERDE OTURUYRSUNUZ?EşİNİZİN YAşI KAÇ?Hepsini cevapladım bana dediki gülerek almancanızı test ettim gayet iyidi vede dili unutmayın ssürekli tekrar yapın orda işinize cok yarayacak bende dedimki gülerek bu dili unutmak ne haccet ögrencilerim bile var Bayan aaaaaa  dedi ne güzel cok sevindim tebbrik ederim dedi teşekkür ettim görüşmemiz bitmiştir dedi sordum bayana sizce nasıl gecti cok güzel dedi herşeyiniz tam dedi sorun yok tekrar teşekkür ettim iyi günler deyip cıktım....Arkadaşlar bizim ev otobanın önünde artıkın alcam çayımı elime oturcam balkonda sessizce UPS nin yolunu gözlicem bakalım nolacakkk......

SİMURG

İNşALLAH HAYIRLI HABER ALIRSIN.ÇAYINI YUDUMLARKEN 1 KENDİNE 2 BİZE DUA ET:)

merytylor

Simurg inşAllah hepimiz hayırlı haberler alırız çay içe içe içim dışım çay oldu valla artık kahve içiyom:)Bekliyom ups ler geçiyo vızır vızır ama bana uğrayan yok henüz:)Allah hepimizin kalbine göre versin...

fuchs

merytylor

oguzhan_21

İnş içtigin çay
Alıntı yapılan: merytylor - Mayıs 18, 2009, 12:34:54 ÖS
Simurg inşAllah hepimiz hayırlı haberler alırız çay içe içe içim dışım çay oldu valla artık kahve içiyom:)Bekliyom ups ler geçiyo vızır vızır ama bana uğrayan yok henüz:)Allah hepimizin kalbine göre versin...
İnş içtiğin çay ve kahvelerin karsılıgını vize olarak alırsın :)

merytylor

İnşAllah bea arkadaşım kahve bağımlısı oldum birde çekirdek çok tüketiyorum:) son günlerde valla napalım işte sabırsızlıkla bekliyoruz ya birde ups nin yolunu gözliyim diye balkona cıkıyom  bir taraftan bir sürü trafik kazalarına şahit oluyorum ya lütfen arkadaşlar özellikle hız ve sollama tutkunları (kendimede diyorum)çok dikkatli olalım gerçekten bir çok hayatlar sönüyo 1 saniyede. lütfen trafik kurallarına uyalım canavar olmayalım.Biliyorum konuyla alakasız belkide ama hayatımızı kapsayan bir mesele ve hepimizi ilgilendirdiği için ben belirtmek istedim...