bılgısı olanlar lutfen bılgı versın

Başlatan cetince, Mayıs 08, 2009, 02:35:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cetince

slmlar alahıma bın sukur vızemı aldım ınsAllah herkez bu mutlulugu yasar benım esım almanyada evımıze turkıyede perde dıtırmekıstıyo ama perde mekanızmalı hanı makara seklınde asadan cekınce yukarı makaraya dolanıyo o mekanızmaları ucakla goturebılırmıyım

Karizmatik KayseriLi

fazLadan ücret verdikden sonra neden götürmesinLer ? Birde eger isine yararmi biLmiyorum ama Yurt disina TasimaciLik yapan firmaLar var.. onLarda uygun fiyata götürüyorLar eger sen yanimda götürmem lazim demezsen o firmaLar iLe gönderebiLirsin..

EL-TURCO

götürebilirsin arkadasim.sorun olmaz.milletin neler neler götürdügünü havaalaninda zaten görünce agzin acik kalacak!
fazla bagaj ücreti olarak kilo basina 8 € !
unutma hakkin sadece 20 kilodur.7 de el bagaj hakkin var.
hayirli olsun...

mub@rek

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Mayıs 08, 2009, 05:38:55 ÖS
götürebilirsin arkadasim.sorun olmaz.milletin neler neler götürdügünü havaalaninda zaten görünce agzin acik kalacak!
fazla bagaj ücreti olarak kilo basina 8 € !
unutma hakkin sadece 20 kilodur.7 de el bagaj hakkin var.
hayirli olsun...

Yük konusu ucak sirketine göre degisiyor. Ayrica esneklik payida cok fazla. Ben her defasinda bagaj hakkimin üstüne ciktigim gibi el yükümde nerdeyse bir bagaj olmustu. Yani ordaki duruma göre o anda degisiyor. Gözünüz acik olsun. ;)

facetoface

yurt dısına tasımacılığı sakın tercih etmeyin biz sadece salon oturma grubunu ve yatak odamızı goturmek istediğimizi söledik  bize verdikleri ücret 3500 euro bunlar kafayı yemiş almanyada hesap yaptık yatak odası mutfak oturma grubu 132 lcd tv buzdolabı camasır malinesi kurutma makinesi cocuk odası ve minimum ihtiyaclar 5000-6000 euro tuttu o yuzden burdan 3500 vereceğimize ordan almaya karar verdik