ups ( takıp numarasinda soyle bı sorun olabılırmı arkadaslar)

Başlatan mavili_mavis, Haziran 04, 2009, 10:15:14 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mavili_mavis

arkadaslar  dun ben  ups  baktım  takıp  numaramı gırdım ısmım  felan yazıyordu adresım   yazıyordu buray akadar hepsı tamam   ama  bugun baktım   ve

Sorgulama işleminde bir hata oluştu;

Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz.

Referans/Takip Numarasına göre Sorgulama işlemini yeniden yapmak için 'Detaylı Sorgu' butonuna tıklayınız

sızce bir sorunmu  var bu konu hakında bılgılendırısenız sevınırım

arkadas29

bence sen yanlıs bakıyorsun cogu arkadas aynı hatayı yapıyor bence sende öyle yaptın

mavili_mavis

takıp numarama baktım aynı yazdıgım numara aynı nasıl  bı yanlıslık yapıyorum anladım ben

KasperSky

Valla arkadaşım öle demesi normal şuan için sen daha yeni başvuru yaptın senin pass eve gelirken o takip numarasında hareket olur okey :) şimdilik sorun yok beklemeye devam

mavili_mavis

exlans

Alıntı yapılan: mavili_mavis - Haziran 04, 2009, 07:14:36 ÖS
sagolun cok tsk ederım
Slm arkadasım.inşAllah bir sorun yoktur.bencede basvuru sürecinin yeni olmasından kaynaklandıgını düşünüyorum.ya bende bu konu için yeni bir başlık altında konu acıcaktım.rica etsem bu UPS takip num.hangi adrese ve nereye yazıyorsun bu konu hakkında detaylı acıklama yaparsan cok sevinirim.yada bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip olan arkadaslarımdan benim actıgım 2haziran vize randevum baslıklı konuya veya buryada yazabilir.Vielen dank im Voraus:)

mavili_mavis

https://www.ups.com.tr/pasaportsorgu.asp merhaba  exlans  bu adreste passaport  sorgulanın yanında  sag  tarafında   takıp  numarası dıyor oraya  takıp numarasını yazarsanız  adınız  adresınız  ve gereklı olan seyler yazıyor  umarım  yardımcı  olmusumdur.

exlans

Alıntı yapılan: mavili_mavis - Haziran 04, 2009, 07:59:24 ÖS
https://www.ups.com.tr/pasaportsorgu.asp merhaba  exlans  bu adreste passaport  sorgulanın yanında  sag  tarafında   takıp  numarası dıyor oraya  takıp numarasını yazarsanız  adınız  adresınız  ve gereklı olan seyler yazıyor  umarım  yardımcı  olmusumdur.
evet yardımcı oldunuz tabe:)gerekli biligi için cok tsk.ederim arkadasımAllah razı olsun:)

dinamo_35

https://www.izmir.diplo.de/Vertretung/izmir/tr/03-Vize_20ve_20Konsolosluk/Visabestimmungen__uebersichtseite                                                   

izmir alman konsolosluğu takip işlemini direk kendi internet sitesinden veriyor. özellikle izmirden başvuranlar takip için  bu linke tıklayabilir...

mavili_mavis

mavili_mavis

Chete66

Merhaba mavis.

Cok aceleci gördüm seni :)
UPS de sorun yok. Almanya dan onay verildikten sonra, TR de konsolosluk UPS e pasaportunuzu veriyor. O andan sonra etkin olacaktır UPS de takip numaranız.

UPS de bilgileriniz mevcut bunu da;

www.ups.com.tr adresine girdikten sonra üstte online işlemler var, onun üstüne gelince hemen altında yurtdışı gönderi hesaplama var, o seçenegi açtığınız zaman sağ tarafta takip numaranızı yazabileceginiz bir yer geliyor. Oraya yazip bakarsanız bilgileriniz görünecek, ancak paket adedi görünmeyecektir.

Almanya dan onay verilip TR de konsoloslugun pasaportunuzu UPS e teslim etmesinden sonra paket adediniz 1 olarak görünecektir.

Allah yar ve yardımcımız olsun...

tuana_2009

chete66 oncelıkle tsk ederım bılgılendırdıgın  ıcın   evet  bıraz  heycan var   sınav  haycanıydı radevu heycanıydı  derken onları atlatık sımdı ıse bekleme   haycanı  bu daha degısık  ya artık gun sayar oldum  ama   daha  henuz 3 gun gectı :)

mavili_mavis

gercekten cok  heycanlıyım vızenın bıran evel cıkmasını ıstıyorum rabbım ınsAllah  herkesın  gonlune   gore verır

SİMURG

Arkadaşlar ben vize bekleme heyecanına çare buldum ya:)
Er de olsa geç de olsa bu vize çıkacak ve ömrümüzün geri kalan kısmını gurbette geçiricez.O yüzden ben zamanımı burdaki sevdiklerimle daha dolu dolu geçiriyorum.İzmir in her köşesinde daha derinden nefes alıyorum. :cryla:
Yani son günlerimi vize bekleme stresiyle değil sevdiklerimle İzmir in tadını çıkarıyorum cofe:)

tuana_2009

simurg  elımızde olan bısey degılkı  tamam bızde   sevdıklerımızle beraber  oturuyoruz gezıyoruz  turkıyede olmanın tadını cıkarıyoruz  ama  nekadar  zamanı dolu  dolu gecırsende  sahsen  aklımda   hep vıze oluyor benım