pasaport uzattirma

Başlatan canram, Haziran 12, 2009, 04:21:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canram

arkadaslar bhen bugun pasaportu  cıkardım ama bir yıllık cıkardım ve pazarteside arayacagım konsols,lugu randevu alacagım bir sıkıntı olurmu acaba? birde randevu almak icin bir numara verebilrmisiniz yani nereyi arayacagım ankara konsololugu?

siirt56

Arkadaşım ne olur ne olmaz diye sen yinede pasaportunu uzat çünkü en az bir yıl diyorlar arayacağın tel no:0212 340 49 00

Arayacağın zaman yanında aldığın pin kodu  yada bir kredi kartı olsun vede yanında pasaportun olsun senden pasaport numarası istiyorlar ilk aradaığında tel meşgul çalınacak bekleyin denilecek teli kapatmayıp bekleyin açan olacaktır.şimdiden kolay gelsin Allah yardımcınız olsun.

SİMURG

Bir yıllık çıkardıysanız problem yok ya:)

KasperSky

Valla şuan da bir yıllık çıkardısan bence problem olabilir çünkü almanya ya giriş tarihinden itibaren 6 ay olması gerekiyor diyor. Ama umudunu kırmak istemem ama belki vizen 2 ayda çıkmıyacak belki daha uzun sürücek birde sana vize uzat diye sana pass göndercekler birde onun için bekliyecen bence 1 yıllık daha uzat ne olur ne olmaz

SEDAT08

1Yillik icin Problem yok, ancak Pasaportu biraz daha uzun süreli cikarmak sizin yarariniza olur size tavsiyem....

engelli83

bizde başvuru yaparken pasaport 1 yıllık dı. bir sorun yoktu yani..

KasperSky

Ya sorun olmaz ama şimdilik ileride görürsünüz ne kadar sorun çıkarıcak size benden size tavsiye en 2 yıllık olsun pasaportunuz

dinamo_35

benide size tavsiyem iki yıl zaten aile birleşimi esnasında işlemler uzayabiliyor bu zaman zarfında olabilecek her randevuda en az bir yıllık geçerli pasaport belgedi istiyorlar.
benimde haziranda randevum varve bir yıllık geçerli pasaportumun son kullanma tairihi 12 kasım 2009...sanırım bende yenilemeliyim...

dinamo_35

arkadaşlar küçük bir düzeltme yapıyorum.

vize sonucu alınmak üzere verilen pasaportlar en az  6 ay geçerli olması gerekiyormuş.

izmir alman konsolosluğunun sayfasından alıntıdır.teşekkürler.

Chete66

Aile birlesimi icin termin aldiginiz tarih itibari ile 1 yil olmasi gerekiyor.
Sorun yasamak istemiyorsaniz pasaportlarinizi en az 2 yil alin arkadaslar.

Almanya da vize verilirken de pasaport surenize gore veriyorlar ilk oturumunuzu...