Ehliyet degistirme (Deneyimim)

Başlatan sekonder, Temmuz 15, 2009, 10:43:05 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

august

sekonder selam,
benim duydugum kadariyla alman ehliyetini alabilmek icin TR ehliyetini, alman makamlarina teslim etmem gerekiyormus. Anladigim kadariyla da sen TR ehliyetini geri almissin.

sekonder

Führerscheinstelle'ye Alman ehliyetini almaya gittiginizde Türk ehliyetini de geri veriyorlar...

kadiy

Alıntı yapılan: sekonder - Eylül 10, 2009, 12:12:32 ÖÖ
Führerscheinstelle'ye Alman ehliyetini almaya gittiginizde Türk ehliyetini de geri veriyorlar...

tabi bu heryerde gecerli degil NRW de yasiyorum remscheid benim ehliyetimi vermediler siz türk ehliyetini türkiyeden alabilirsiniz tekrar ama alman ehliyetini tekrar vermek sartiyla dediler

sekonder

Ilginc. O halde buradan, ehliyet degistireceklere ehliyetlerini Bayern'de degistirmelerini önerebiliriz. :)

kadiy

evet ben ehliyetimi vermemek icin elimden geleni yaptim ama türk ehliyetini vermeseydim alman ehliyetini alamiyodum:(

sekonder

Bu konunun buradan kaldirilmasini istiyorum; ya ondan ya da bir baska yöneticiden.
Selamlar...

ozhan_c84

arkadaslar benım tr de b ve a2 ehlıyetım var otomobıl ve motosıklet kullanabılıyorum ayrıca e sınıfı yanı otobus kamyon ehlıyetı aldım ama cıkartmadım dosya halınde duruyor sızce onu yanımda getırsem ehlıyetımı degıstırırken faydası olurmu ?

esma 41

Alıntı yapılan: sekonder - Eylül 22, 2009, 05:24:20 ÖS
Bu konunun buradan kaldirilmasini istiyorum; ya ondan ya da bir baska yöneticiden.
Selamlar...

Sayin Sekonder ve tüm üyelere  ,

almancax`a  mesaj yazma amaciniz nedir ?

Yardimlasmak degilmidir ?

Herhangi bir sebepten dolayi  Siteden ayrilmak isteyen üyeler
neden yazmis olduklari Mesajlarin silinmesini isterler ?

Kusura bakmayin ama bunu isteyen her Üye
Mesajlarini yardimlasmak icin degilde
kendini "ispatlamak" veya kendi cikarlari icin mesaj yaziyordur ...

Böyle bir istek söz Konusu bile olamaz.

Siz haric bu Konu altinda kac kisi yorum yazmis...

Site’ye Üye olabilmek icin almancax Sözlesmenin hüküm ve sartlarinin Üye tarafindan kabul ve taahhüt edilmesi gerekmektedir.

Buyurun okuyun:

* Kayıt olan herkes, dilediği an kaydını sildirmekte serbesttir.Üyeliğinizi iptal ettiginizde size ait kişisel bilgilerin ve gönderilerin silinmesi almancax yönetiminin kararına bağlıdır.Herhangi bir nedenden ötürü kaydınız silindiğinde, siteye gönderdiğiniz yazı, mesaj veya diğer metaryellerin kaldırılmasını talep edemezsiniz.Bunları ticari amaçlarımız için kullanmamamızı isteyemezsiniz. (almancax sözlesmesi) .

Tekrar hatirlatiyorum , bu herkes icin gecerlidir:

Saygi cercevesini asmadan,
"gereksiz" yorumlar yapilmasin!!!

Aksi tavir gösteren herkes;üye, daim üye  ve ya yönetici ayirimi olmaksizin,almancaxla olan tüm baglantisi kesilecektir
yani  üyeliginiz sonlandirilacaktir.

almancax sözlesmesinden birkac alinti daha .
Dikkatle okumanizi tavsiye ediyorum.

* Türkiye Cumhuriyeti yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen alaycı, aşağılayıcı, küstah, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu, huzursuzluk çıkartmaya yönelik; genel ahlak kurallarına uymayan, din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; yöneticileri ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek, tartışmayı diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara ulaştırmak yasaktır. Bu gibi durumlarda bütün sorumluluk fiili işleyen kullanıcıya aittir. (almancax sözlesmesi)

* Sitenin herhangi bir servisinde yazılan mesajlardan tamamen mesajı yazan üye sorumludur.şahısların yazdıkları yazılardan ve gönderdikleri metaryellerden dolayı sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Aynı zamanda sitede yer alan linklerin içeriğinden sorumlu değiliz. (almancax sözlesmesi)

* Sitemiz, kullanıcılarımız için ücretsiz hizmetler sağlamaktadır.Bu servislerimizin içeriğinden tamamen servisi kullanan kullanıcı sorumludur, sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.Yapılan kontroller, ziyaretçi ihbarları ve diğer yollarla servislerde kurallara uymadığı tespit edilen kullanıcının, kullandığı hizmete ve üyeliğine haber verilmeksizin son verilir. Bunların dışında bilgimiz dışında kalan alanlarda sitemiz hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. (almancax sözlesmesi)

Bunlari buraya neden yazdim ?

Yasanan tatsiz olaylarda  genelde Yöneticiler (olayin icinde olmasalarda)

elestiriliyor, "tenkit" ediliyor .

Burasi bir Forum , herkes kendi yazmis oldugu mesajindan sorumludur .

Yöneticilere ait olan

-Konu Kilitlenmeleri

-Üye silinmesi v.s. gibi görevleri

birakinda biz Yöneticiler karar verelim.

Hosunuza gitmeyen herhangi bir Konu varsa , elestirileriniz varsa
bunu bize özel mesajdan veya "Moderatöre Rapor et" yoluyla bildirebilirsiniz .

Umarim yazdiklarimi Dikkatte alir
daha saygili ve seviyeli mesajlar yazarsiniz.

Saygilar

sekonder

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 23, 2009, 04:45:03 ÖS
Sayin Sekonder ve tüm üyelere  ,

almancax`a  mesaj yazma amaciniz nedir ?

Yardimlasmak degilmidir ?

Herhangi bir sebepten dolayi  Siteden ayrilmak isteyen üyeler
neden yazmis olduklari Mesajlarin silinmesini isterler ?

Kusura bakmayin ama bunu isteyen her Üye
Mesajlarini yardimlasmak icin degilde
kendini "ispatlamak" veya kendi cikarlari icin mesaj yaziyordur ...

Böyle bir istek söz Konusu bile olamaz.

Siz haric bu Konu altinda kac kisi yorum yazmis...

Öncelikle koyulttugum yere dikkatinizi cekiyorum. Direkt yargisiz infaz ve böylesine bir ithamda bulunuyorsunuz. "Yardimlasmak icin degil de, kendini isatlamak icin."

Kendimi ispatlamaya en azindna bir internet sitesinde ihtiyacim yok Sn. yönetici. O isi hayatta zaten yerine getiriyorum.

Konumun buradan kaldirilmasini istememin nedeni sitenizdeki yöneticilerden birinin tavrini size özel mesajda da anlattigimdir. Ben buraya oturup "emek" harciyorsam ve karsima gecmis biri bana saygisizlik ediyorsa bunu talep etmek de en dogal hakkim olur.

/////// sitesinde de yaziyorum, //// sitesinde de. Bu güne kadar böyle bir tavirla karsilasmamistim. "smaili, kadriye01, efe20" aklima gelen ilk 3 hukuk24 üyeleri. Kendilerine sorabilirsiniz...

Bir de kendimi ispatlamaktan baska derdimin olmadigiyla itham edildim. Ne güzel!

Konumun da üyeligimin de silinmesini rica ediyorum...

jentzsch

Konunuzu degil ama üyeliginizi ricaniz dogrultusunda siliyorum.

ruyamsu

jentzsch bey elinize saglik...burada yazilanlar yardimlasma icin moral bozma degil moral verip dogru yolu gösterme amacli iletilerdir.ama sekonder adli üyenin yazilarindaki ukela ve kendini ispatlama cabalarini ben daha öncede yazdigimda yine kendisinin cirkin sözlerine ve saldirilarina hedef oldugumdan, sitenizede bu sahisla muhatap olmama adina deneyimlerimi yazmiyordum.siz yöneticilerin birgün bunu görecegini düsünüp site ile iliskimide kesmeyim iletileri takip etmeye devam ettim. Hassas davranisiniz icin sizleri gercekten kutlarim.

Cm_yndmL

ArkaDaşLar aLmanyada ehLiyet kaç yaşında aLınıyor ne gerekiyor? bunLarı bana anLatırmısınız Çift vatandaş veya oturum izni gerekiyor mu kaç yaş gerekiyor ne kadar para gerekiyor ne akdar sürede alınıyor bunları bana anlatırmısınız lütfen kaç aydır araştırıyorum bulamadım RİCA EDERİM BİRİSİ ANLATSIN....

Cm_yndmL

arkadaşlar birisi yardımcı olsun lütfen msnim

Asikar.

Konuyu acan arkadasimiza haksizlik yapilmis...Bildiklerini ve deneyimlerini Forumdaslari ile paylasma zahmetine girip zamaninda refegat eden bu arkadasimizi, ukala ve kendini begenmis olarak nitelendirmis olmaniz yakismamis size...Bu arada bir gidenin ardindan (silinen)  böyle bu agizla konusulmasinida dogru bulmadigimi söylemek istiyorum...

MechuL66

wAllahi Soylenen fiyatlar  biraz fazla gibi geldi  700 euro demissiniz  ben stuttgart cevresinde oturuyorum... 1 kere teori prufung yaptim.    95 euro ona verdim. 180 euro  farhcshule ye verdm 4 kere fahr_( surus) yaptim  bide  tuv e verdim ama onu tam hatirlamiorm   versem versem en fazla 600 euro verddm diyebilirim

jentzsch

Alıntı yapılan: Asikar. - Eylül 28, 2009, 07:28:46 ÖS
Konuyu acan arkadasimiza haksizlik yapilmis...Bildiklerini ve deneyimlerini Forumdaslari ile paylasma zahmetine girip zamaninda refegat eden bu arkadasimizi, ukala ve kendini begenmis olarak nitelendirmis olmaniz yakismamis size...Bu arada bir gidenin ardindan (silinen)  böyle bu agizla konusulmasinida dogru bulmadigimi söylemek istiyorum...
Bu arkadas sizin bilmediginiz nedenlerden dolayi silinmistir..Ayrica foruma yeni üye olup, ilk mesajinizda forumdan silinen  bir üyeyi savunmaniz ilginc..

MechuL66

turk ehliyetim wardi daha onceden..