entegrasyon

Başlatan dj-fiesta, Ağustos 07, 2009, 02:21:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj-fiesta

selam.benim almancam a 1 seviyesinde diyebilirim.ama herhangi bir yerden almanca egitimi almadim.alman vatandasi cocugum oldugu icin almanyay gelirkende a 1 istemediler.sinava girmeden direkt geldim.burda entegrasyon kursuna gitmemei istediler.bugun esimle kayit yaptirmaya gittik.normalde seviye testi yapiyolarmis.ama kayit yapan bayan sordu ben ein bisschen dedim.sonra esimle biraz konustular'(esim alman).
sonra kayit yapan bayan bana test istermisn diye sordu ben istemedim.0 dan en bastan bütün derslere katilmak istedim.iyimi kotumu yaptim bilmiyorum.isteseydim derslerin yarisindan muaf olucaktim.birde almanca sinavindan hic korkmuyorum.beni korkutan almanya tarihi siyaset sanat vb.bakalim issAllah aliriz sertifikayi

sekonder

Korktugunuz seyden de korkmayin.

aboşagabya

Anlamadığım şu beni entegrasyon kursuna göndermediler KÖLN de oturuyorum ve evlenerek geldim,A2 sınavına gir sonucu getir dedi oturumunu vereyim,aynen bu inanın tek kelime almanca konuşamıyorum,

xmcraex

iyi tarafi 645 saat yerine 345(45saati yönlerdirme) saat gideceksiniz saat basi 1 euro kursa veriyorsunuz
yariyariya masraftan kurtulmussunuz
kötü tarafi eger yeterli altyapiniz yoksa sonra cok zorlanirsiniz