almanyadayim artik arkadaslarrrrr

Başlatan SABIR, Ağustos 26, 2009, 02:59:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SABIR

selam arkadaslar gecen cumartesi almanyaya geldim cuma gunude 2 yillik oturum alicam.cok mutluyum esimle beraberim artik ayrilik yok.Allah geride vize bekleyen arkadaslarima nasip etsin bu duyguyu.rabbim VIZE bekleyen arkadaslarimin yaninda yar ve yardimcisi olsun.AMINNNNNN:

haberci

hadi hayırlısı..bende bu cuma günü naispse ALmanyada olucam..heyecan Tavan yaptı:)

hurricane66

ozhan_c84

hayırlı olsun darısı vıze bekleyen bizlere

xmcraex

evet bende 3 yil diye gittim 1 yil verdiler oturumu  :(

sekonder

3 yil, 2 yil; nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz ki? :) Ben hicbir sey beklemeden gittim, 1 yil verdiler; Integrastionskurs'u yaptiktan sonra yeniden gelmemi söylediler. Eyaletten eyalete degisir, Stuttgart'a giden bir baska arkadasima direk 3 yil verdiler.

Kursu tamamlama evraklariyla birlikte B1 sertifikami teslim etmek icin bir kere gittim, oturumumun dolmasina 4 ay vardi. 1 ay kadar kaldi simdi.

Ben ancak bu gidisimde bekliyorum 3 yillik oturum. Ondan sonrasina bakacagiz artik... :)

SABIR

selam arkadaslar pazartesi günü yabancilar dairesi bana 2 yillik ooturum verdii.artik haftaya kursa basliyorum.umarim hersey yolunda gider.buraya gelince sorunlar bitmiyorr.Allah hepimize yardim etsin burlarda.AMINNNNNN: