ESIM BERLINDE UNIVERSITE OGRENCISI VIZE CIKARMI

Başlatan repset, Eylül 04, 2009, 09:16:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

repset

Arkadaslar  benım esım alman vatandası  ayrıca turk  kımlıgıde var. berlinde  frıe unıverstata eczacılık  okuyor  aılesının yanında kalıyor  devlet yardımı almıyor kendı ıstegıyle.cocuk parası  harıc
ben tr  calısıyorum a1 sertıfıkasını  aldım 5 ay oldu  evraklarım da hazır  esımde  su an yanımda fakat basvuru  yapmadım hala  cunkı  formu takıp edıyorum butun  sorunlar  gelırle kırayla alakalı ben  kendıme  daır  bır  konu cıkaramadım bır  turlu  yardımcı olursanız sevınırım. yanı alman vatandası ve unıversıte  ogrencısıyle evlı bırıne    kolaylık saglıyorlarmı cunkı  ben  unıversıte ogrencılerıne onem daha fazla kolaylık sagladıklarını  duydum  okul bıttıgı zaman  daha fazla gelır  elde edebılırler dıye dusunuyorlarmıs  sızce bılgısı olanvarsa yardımcı  olursanız yanlıs yapıp red almak  ıstemıyorum. ha bırde  esım ısterse  ev  kıralayabılıyor kırasını devlet  oduyormus  ve yardımda befung alabılıyormus  360 euro  kadar.

haberci

bence vizeye bir an once basvurmalisin..esin alman vatandasi ve yasalara gore seninle evlenip seni oraya alabilmesi icin bir otel odasi bile gostermesi kafi,tabiki bu demek deildirki kesinlikle vizeyi sorunsuz vericekler,sorunlarda cikabilir,eyaletten eyalete yabancilar dairesinin tutumuda degisiyor..Allah kolaylik versin..

repset

yanı ne yapmak lagzım ev halledılebılır ama calısmıyor yanı bır gelırı yok  ben onu merak edıyorum