VALLA KA-ZAN-DIMMMM:)))))

Başlatan aysunnn, Eylül 15, 2009, 03:44:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysunnn

arkadaşlar en başta bu siteye girdiğimde büyük hayal kırıklığıyla girdim hiç birşey öğrenemem kuşkusuyla girdim ilk kez girdim bu sınava da ve 87,15 le geçtimmm sınav çok basit arkadaşlar hiç gözünüzde büyütmeyin,kelimenin kurulumunu bildikten sonra hiç korkmayın sakın telaş yapmayın,telaş ve heycan en büyük düşman,bi arkadaşımla birlikte girdik sınava,ve çok heycanlandı hiç yapamadı sadece HÖREN den tmmladı,61 le geçti,sakın sıkmayın canınızı biraz olsun hafifletmek istedim heycanınızı,orada göreceksiniz sizden çok düşük almanca bilenler var ve siz o zmn rahatlıyorsunuz,hocalarda çokk iiler siz yeterki heycan yapmayın Allah kolaylık versn hepinize arkadaşlar başarılarrr....

aysunnn

ben EYLÜL 11 de BEYOĞLUNDA girdim sınava ve hemen bugün geldi sonuçlar.... rahat olun unutmayın heycan YOKKK sizi zorlayan öğrenciler olabilir size hocalar soruyor bana 2 kere hoca sordu,cevapladım karşımdaki ii deildi soramadı ve yakıyordu beni az kalsın diğerlerinide anladığım şekilde cevapladım bu puanı aldım arkadaşım çok heycanladı ve ben çok korktum alamıcak die ama geçti takmayın kafanıza çoook AYYYYY ÇOK SEVİNDİM YHAAAAAAAAAAAAAAAAA HALA İNANMIYORUMMMM YHAAAA yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) dance:) dance:) dance:) dance:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) halayy:) halayy:) halayy:)

xmcraex

tebrikler kardes
darisi diger arkadaslara

aysunnn

amin Allah herkese naip etsin yha çok gsl bi duygu  yuppi:) yuppi:) yuppi:) sırada vize var daha başvurmadım ne kadar zamanda çıkar bi tahmini olan varmııı????