vize ne olur sizce tecrübeli arkadaslar?

Başlatan canram, Eylül 30, 2009, 01:43:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canram

öncelikle selam arkadaslar tüm vizebekleyenlerin Allah yardımcısı olsun.Benim sorum ben 25,06,2009 da basvurdum ve evraklarım 20 gün içerisinde ulastı. eşim yabancılar polisini gitti ve orda eşimden 3 aylık maas bordrosünü istediler ve dün 3. ay doldu pazartesi evrakları teslim edecek eşim gittiginde ordan söylenen yabancılar polisinden iş yeri ile sözleşmeniz sınırsız bu cok güzel ama 3 aylık kagıdınızıda almamız lazım ancak o zaman onaylarız demişler eşim 1200 € maas alıyor ve pazartesi teslim edecek sizce ne olur tecrübeli arkaslar yardım ederseniz sevinirim

gülümse35

hayirlisi olur insAllah ama merak ettigim son yazdigin nedir yani 3 aylik istemisler demissin  evet sozlesmeyi istiyorlar ve son 3 ay maas bordrolarini istiyorlar bu dogru ,,maas konusuna gelince eyaletten eyalete degisiyor yeterliligi ama bana kalirsa bu evragi da getirince onylariz dedilerse yaparlar yani bir aksilik olacagini sanmiyorum,,tabii sans faktoru de onemli kardesim..neyse insAllah guzel haberini aliriz

canram

gülümse35 o dedigim 3 ay yani eşim işe gireli 3 ay oldu ve o istedikleri 3 aylık maas bordrösü

polar002

benim tahminimce  verirler bu vizeyi  çünkü bütün kriterleri yerine  getirmiş eşin sadece  senın olumşekilde beklemen olacak  umarım vizen biran önce  çıkar,,