ESIM HAMILE VIZE SURESI

Başlatan repset, Ekim 10, 2009, 03:19:22 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

repset

Selam arkadaslar  esım alman vatandası  25.09.2009 tarıhınde ıstanbuldan basvuru yaptım.esım suan hamıle  bunu konsolosluk gorevlısıne belrttım bana sadece almanca bırsoruyu anlayamadıgım ıcın a1 notunuz ıyı ama  almancayı bırakmayın  sızı tekrar almanca bılgısı ıcın cagırabılırz  dedı  ve ogunden berı ses yok ve eseım unıversıte  ogrencısı acaba vızemın  cıkma ıhtımalı ne olabılır  ne kadar surede cıkar  herkese Allah kolaylık versın.

repset

bilgisi olan yokmu  arkadaslar  lutfen paylassın 

polar002

Alıntı yapılan: repset - Ekim 10, 2009, 03:19:22 ÖS
Selam arkadaslar  esım alman vatandası  25.09.2009 tarıhınde ıstanbuldan basvuru yaptım.esım suan hamıle  bunu konsolosluk gorevlısıne belrttım bana sadece almanca bırsoruyu anlayamadıgım ıcın a1 notunuz ıyı ama  almancayı bırakmayın  sızı tekrar almanca bılgısı ıcın cagırabılırz  dedı  ve ogunden berı ses yok ve eseım unıversıte  ogrencısı acaba vızemın  cıkma ıhtımalı ne olabılır  ne kadar surede cıkar  herkese Allah kolaylık versın.

slm  öncelikle  eşinin  alman vatandaşı  olması  senın  açından  dezavantaj bunun  haricinde  çocuk  gelecek herhalde  dünyaya  bunuda + olarak sayarsak  senın  vizen bana  kalırsa 1  ay  içinde  çıkar  diye  düşünüyorum ,

repset

SAGOL KARDESIM AMA DAHA COCUGUN DOGMASINA COK  VAR 

gülümse35

merhaba arkadasiim,,esinin alman vatandasi olmasi vize konusunda AVANTAJ bundan emin olabilirsin,bebk konusuna gelince hamile olmasi birseyi degistirmez eger bebek dunyaya gelmis olsaydi cocuk uzerinden aile birlesimi isini kolaylastirirdi.Ama esin hamile oldugunu yine de belirtsin belli mi olur :) Soruna gelince vize basvurusu suresi olarak sana net kimse bisey diyemez eger almancax i incelersen insanlar neler yasamis anlarsin yani 1 ayda gidende var 20 gunde 2 yilda giden de yani islemlerinin yapildigi eyalet islemlerinle ilgilenen memur faktoru cok onemli,,dilerim gonlune gore olur..

repset

tessekkurler  arkadasım sagol  verdıgın bılgı ıcın

murgani

Benim Bildigim Kadarıyla Eşleri Hamile Olanlar a1 Sertifikası Bile İstemiyorlar Senin Vizen En Yakın Zamanda Gelir Kardeşim İçin Rahat Olsun.
Çünkü Bu Olay Resmi Gazetede Yayınlandı
Eşleri Hamile Olanlar Direk Gidebiliyor Bunu Araştır.